Toutcdown
Håndpanorert på gammelmåten
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 80-200mm 1:2,8 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger241
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_396646} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roar G.
En meget vellykket panorering dette! Skarpt og godt komponert. Om jeg ikke tar feil er vel dette et Nederlandsk F-16.
Morten M.
Sinnsykt bra dette. digger sånne flybilder og dette var supert=)
Geir Ove T.
Stemmer det. "Roundellen" i rødt, hvitt og blått, samt J-xxxx på halen er kjennemerker på Koninklijke Luchtmacht's fly. På halen til det fleste andre F-16 operatører finner man derimot et 3-sifret tall som viser serienummeret til flyet under produksjon. (i allefall de tre siste sifrene i serienummeret) Fant dette bildet gjemt blant MANGE håpløse panoreringer, så jeg trenger mye øvelse før jeg kan kalle det annet enn flaks :-)
Avsluttet .
Fin og vellykket panorering ja. Ja, av egen erfaring vet jeg at det gjerne blir en del mislykkede forsøk per vellyket resultat ..., selv når det bare er biler i 50-sonen jeg prøver meg på. Her går det betydelig fortere.

Jeg synes også komposisjon/utsnitt er med på å gi fartsfølelsen.

Kan jeg få spørre om lukkertiden her?
Geir Ove T.
Vi snakker om 1/50 sec på f32. Flyets hastighet tror jeg ligger på rundt 120-140 knop her. Det overrasket meg hvor høy lukkerhastighet jeg trengte. Prøvde først på 1/15 sec, men det ble alt for lenge. Burde kanskje trene litt på biler først, men har ikke kommet så langt ennå :-)
Øyvind T.
Flott bilde med fart i. Liker bildeformatet med god bredde. Det passer til motivet og til å formidle fart. Dette fikk meg til å drømme tilbake til da jeg selv var i "Flyvåpenet" og drev vedlikehold på F-16. Ei flott tid.
Avsluttet .
liker kuttingen, men ble litt stresset av så mye blur forran flyet :)


Knut R.
Bildet funker fint, jeg synes det er greit med formatet da det innneholder de lange linjene i rullebanen og hele hangaren. Men bildetittelen...? Hvis du er usikker, så slå det i alle fall opp. Eller skriv 'uten tittel', eller 'nederlandsk jagerfly' eller noe.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu