Vårfølelse
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_397162} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
John S.
Hva skjer? Hvor har du vært å hentet inspirasjon? Det var foresten et flott bilde.

John
Jarle H.
Dette bildet gir meg en fin vår og sommerfølelse.
Grønt og blått er jo de store fargene på denne tiden. Malerisk og lekkert utført. Lurer på om bildet kom fedig malt fra kamera. I såfall en fin teknikk. Ellers en god jobb i ps;)
Vakkert er det lell;)

Mvh Jarle
Ann F.
Vanligvis pleier jeg ikke svare på kommentarer så raskt etter at bildet er lagt ut, men jeg tror jeg skal gjøre det denne gangen for å svare på Jarles tilbakemelding.
Bildet er som det kom fra minnekortet, ingen PS-tricks her, jeg lager alltid mine bilder så ferdige som mulig ved opptak. PS bruker jeg til å justere farger/kontrast/skarphet der jeg måtte ønske det, men ingen art-filters eller andre "kunstneriske" effekter som PS kunne måtte lage, brukes på noen av mine bilder. Jeg bedriver fotografering, ikke IT-bilder.
;-)
Ellers takk til både John og Jarle for tilbakemeldinger. John: bildet ble tatt på workshop med Terje Hellesø på BioFotos landstreff 2009. Men det ante du vel allerede - ?

Mvh Ann
John S.
John: bildet ble tatt på workshop med Terje Hellesø på BioFotos landstreff 2009. Men det ante du vel allerede - ?

JA
Svend Wiig L.
Hei Ann!

Linjer og farger i skjønn harmoni!!:)
En diagonal linjeføring, kanskje mer underfundig og spennende!

Godt utført Ann!

Mvh Svend
Marius N.
Hei Ann. Har prøvd meg litt på denne teknikken selv med blannende resultater. Syns du har klart det bra selv om det blir litt flatt.
Her er det først og fremst fargene som fenger, meget harmonisk og lekkert.
Mere har jeg ikke å si om dette bildet for det mangler et visuelt holdepunkt eller noe å feste blikket på.
Enig med Svend at en mer diagonal linjeføring ville gjort bildet litt mer spennende.
mvh Marius
L K.
Fargekombinasjonen gir en vårfølelse, ja. Men teknikken er etter min mening gått ut på dato. Dvs at motivet mangler originalitet nok til å bli interressant.

Under middels.
John S.
Ser at en av kritikerne mener at denne teknikken er gått ut på dato. Dette er jeg så uenig i som det går ann å bli.

Fotografiet har utrolig mange spennende elementer i seg. Farge, former, linjer og skjulet elementer som dukker opp når man betraktter det en stund. Jeg opplever dette fotografiet som et beroligende element. Bare å se på dette på en dårlig skjerm gir meg ro.

Ann, kan jeg få kjøpt et eksemplar? Jeg skal ha det på skrivebordet mitt slik at jeg har noe å fordype meg i når alt annet stopper opp. Jeg mener det seriøst? Jeg vil ha det i A4 format og signert. Jeg vil gjerne betale for det.

Det er utrolig at det ikke er flere slike bilder her på dette nettstedet. Jeg er litt sjokka over at det går ann å si at dette er gått ut på dato.

John
Avsluttet .
Vakkert og spenstig i det abstrakte slik jeg ser det Ann, gode naturlige fargetoner, enig med John ang. dato, ja da er det masse som har gått ut på dato?
Mvh
Ann F.
Takk for tilbakemeldinger og meninger.
Skrå linjer? Kanskje, men det ville blitt et helt annet bilde. Riktignok har jeg sett skrå trestammer, men aldri en skog hvor alle stammene er like skrå i samme retning.
:-)
Jeg har prøvd å formidle en følelse av vårskog, en drømmetilstand hvor alt flyter sammen til et hele uten noe som dominerer over noe annet, slik det kan føles når du "ser" med ufokuserte øyne og bare lar lys og farger komme mot deg. Ser at jeg i alle fall har truffet noen.

At teknikken er gått ut på dato? Så lenge det finnes noen som ønsker å bruke en teknikk er den ikke gått ut på dato. Diskusjonen bør heller gå på hvorvidt man bruker RIKTIG teknikk for å oppnå målet, om det treffer, eller om en annen teknikk hadde vært riktigere. Og evt. om man bruker valgt teknikk riktig.
Ikke glem at "gamle" teknikker stadig er nye for noen. Eller verdt å prøve igjen.
Men at den har gått ut på dato? Nope, det er jeg ikke enig i.

Mvh Ann
Tom Dysa S.
Jeg liker fargene og dynamikken i bilde ditt her veldig godt..men jeg trodde først jeg hadde sett bilde før,men det var ett lignende..;-)

Jeg aner ikke noe om hvilken teknikk som er brukt her,om den er nye eller gammel,for det er jo helt u intresant...men det handler vel om det og like ett bilde eller ikke.. jeg liker det..Dysa
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu