Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_39739} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Bjørnhild S.

OiOi :) Denne var jo fin! Fine farger, skarpt og god kontakt med modellen ;P Hihihi..
Avsluttet .

Hehe... enig med Bjørnhild.
Fått frem detaljene i fjærene fint!

jANARKerik
Roy S.

skarphet, fargegjengivelse, utsnitt og bakgrunn fungerer meget bra.
Stig N.

Fint bilde, god skarphet og nydelige farger. Skulle det pirkes på noe så måtte det være at hodet har blitt litt vel stort i forhold til kroppen (pga vidvinkelen).

Mvh Stig
Avsluttet .

Det här var bra !
Mycket fina färger och bra komp.
Bra jobbat Haiman !

/Percy
Torgeir S.

Enig med de andre, skarpe flotte farger! Tipper fuglen er i fangenskap!?!

Mvh. Torgeir
Nils B.

Dette var bra. En pippe etter min smak. Men jeg drister meg til å si at muligens burde du hatt noen mm mer over pippen. All respekt for bildene dine dette var som mange andre topp.
mvh Nils
Marcelo V.

Teknikken fungerer , men hva med bildet?
Hilsen
MV
Ketil K.

Skarpt og fint portrett av GRØNNVINGERØDARA (Red-and-green Macaw).

Jeg har begynt å sette på en K hvis bildet er tatt under kontrollerte forhold. Hvis det ikke står en K ved bildet betyr det da at det er tatt opp av ville dyr/fugler i frihet. Nå er det ikke laget noen regler meg bekjent for FOTOdotNO, men kanskje en idé at det etableres samme regler her som andre steder?

Regner ellers med at dette er en tam papegøye, uten at det er noe problem overhodet, så lenge det ikke er retningslinjer her for det. Jeg kan gjenta dette på diskusjonssidene, så kanskje det kan bli en avklaring?
Haiman A.

Bildet er tatt under ''konrollerte'' forhold ja. Jeg serikke noe problem i det. Jeg skjønner ikke helt hensikten med ''klargjøre'' det for allmenheten? Denne fuglen heter forøvrig: ''Green-winged Macaw'' på engelsk.

::Haiman::
Haiman A.

På norsk heter fuglen; ''Mørkerød Ara''

::Haiman::
Avsluttet .

Flott bilde...med fine og skarpe farver.

Mvh
Terje

Tore B.

Veldig bra!! Skal jeg pirke, må det være at hele fuglen var skarp.

Tore
Ketil K.

Når det gjelder navn snakker vi nok om samme fuglearten. Jeg referer navn fra den norske navnekomiteen for fugler. Når det gjelder papegøyer er det ofte litt forskjellige navn som brukes. Det har jo vært lange diskusjoner om det blir det samme rent billedmessig om det er bilde av et dyr i fangenskap eller i frihet. For å sette det på spissen: Det er klart at et bilde av en vill bjørn gir mer fasinasjon, og dermed billedinnhold/opplevelse enn av en eller annen tambjørn tatt i dyrehage. Verdien av et sjeldent bilde, selv om det ellers holde samme kvalitet, har en klar betydning, kanskje særlig i mer profesjonell sammenheng ved bildesalg etc.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu