Bildet inngår i albumet Natur og Landskap -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_397394} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Frank H.
Kommentar slettet av foto.no
Ivar B.
Bra Kristin!Trær er kaotiske, men også dekorative når fotografen mestrer forenklingens kunst. Midtstilling av stammen bidrar med ro i kombinasjon med det kvadratiske utsnittet. Greinene fyller fint ut bildeflaten. Siluetten gir et forenklet mønster nærmest mosaikk-aktig, og gir fin stuktur i flaten. Lyset og vigneteringen skaper fin lavmelt, mystik og kanskje også litt vemodig stemning. Likte dette. Mvh Ivar.
Geir Helge S.
Enig med Ivar. Valg av utsnitt er avgjørende for at bildet blir lagt merke til. Midtstillingen og tilnærmet symmetri i kaoset gjør motivet spennende.
Anser likevel ikke bildet som mer enn "ganske bra", først og fremst fordi det blir litt kjedelig å betrakte etter at den første begeistringen har lagt seg.
Stort pluss med den noe gråtunge stemningen.

Mvh
Geir Helge
Marius N.
Hei Kristin, Egentlig en ganske kjedelig siluett av et ordinert tre, reddes av bakgrunnen som gjør mye for bildet. Grenen nederst i høyre hjørne ødlegger litt for symmetrien i bildet.
Sitter igjen med et ønske av å se mer av den fine grå stemningen bak.
mvh Marius
Kristin S.
Tusen takk for fine og utfyllende kommentarer.

Selv er jeg godt fornøyd med bildet. Og jeg er veldig glad i bjørka som er et helt ordinert tre, men som er svært så dekorativ i mine øyne.
Bakgrunnen skaper en stemning her som jeg synes kler motivet, uten den hadde jeg ikke lagt ut dette bilde:)

Takk igjen til dere alle.

Mvh Kristin

Roger H.
Det fine lyset i den øvre halvdelen er stemningskapende. Grenene ser kaotiske ut men er det ikke. Sammen med formatet skaper de et harmonisk bilde som er godt å se på.

vh Roger
Avsluttet .
Det varierende lyset i bakgrunnen er det som gir dette bildet noe i motsetning til en ordinær silhuett. Det kvadratiske formatet og mitt stillingen av treet roer innholdet ned. Innholdet/budskapet er jeg mer usikker på, har nok mer inntrykk av truende skyer og skremsler, enn ro og harmoni, og i motsetning til det du selv skriver.
Forenklingens kunst er vanskelig, synes du har gjort det bra her.
vh kjellh
Kristin S.
Tusen takk for fin tilbakemelding Kjell,

Innhold/budskap: Ikke alltid så enkelt å forklare med ord, men skal prøve.:)
Midstillingen og kvadratet bidrar i utgangspunktet til ro og harmoni. Bakgrunnen med varierende lys og truende skyer (værskifte), bryter denne "roen" og skaper samtidig en mystisk, vemodig og urolig stemning.
Altså både ro og uro i samme bildet (hvis det er mulig?:))

Kristin
Kristin S.
Selvfølgelig takk til deg også Roger:)

Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu