gudinne,skjære
Bildet inngår i albumet "gudinner" - bilder skapt med utgangspunkt i keramiske skulpturer jeg har laget i leire
Utstyr
  • nikon D70s
  • normal
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger307
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_397400} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
L K.
Skjære..
anne g.
jepp, sier alltid kråke om skjæra..hyggelig om du hadde kommentert bildet...mvh anne
Frank H.
Kommentar slettet av foto.no
Håvard F.
Synes bildet har noe overjordisk over seg. Det er spennende å se på. Skjæra som sitter på hodet til gudinnen kikker ned. Er noe symbolikk her som jeg liker. Har sansen for din kunst.
mvh
Håvard
anne g.
tusen takk håvard, fikk noe ut av det du sier.jeg legger vekt på uttrykket selv om jeg ikke alltid vet hva jeg uttrykker.bildet går sine egne veier.likte selv nakenheten og den ribbete følelsen i bildet.mvh anne
L K.
For meg hadde bildet vært sterkere uten skjæra. Fuglen ødelegger rytmen. Dersom skjæra har en spesiell betydning i motivet burde den ha vendt samme veien som ansiktet, dvs mot fotografen. Uttrykket i ansiktet er godt, selv om farger i øynene er effektmakeri - i mine øyne.

Kjetil K.
Skjære eller ikke skjære.. :) Dette er fantasi..et stykke kunst..og overjordisk som en gudinne er. Skjære eller ikke skjære spiller ikke så stor rolle for meg, men det hadde blitt et helt annet bilde og noe av mystikke ville blitt borte, for min del..
Fugler har i all tid hatt sin plass på hodet eller skulderen på gudene våre.. Bildet liker jeg. Det er dekorativt og innehildet en stemning jeg liker. Så bra :)

-Kjetil-
anne g.
tusen takk for kommentarer L.kristoffersen Håvard og Kjetil.ulike synspunkter er bra, det speiler både min tro og min tvil. jeg synes vel fuglen(hva den nå heter)speiler "menneskets" kropp, de har mange likheter, men dog noen ulikheter.sånn skal det også være. I kunst er det ingen ting som burde-L., det er en følelse som bestemmer hvordan og hvorfor.det formale detter på plass under arbeidet. har forsøkt å skape en mytisk stemning og symbolikk. tolkningen og hva det uttrykker får være opp til den enkelte å føle. mvh anne
L K.
Oj, du sier at du ikke ønkser kritikk. Samtidig opphøyer du bildet ditt til kunst. Ikke småtteri. Foreslår at du heller presenterer bildet ditt på et galleri.
.
anne g.
hei igjen L! det får bli min sak hvor jeg presenterer mine bilder. tilbakemeldinger på egne bilder kan fort åpne for nye muligheter. Din kommentar gjorde f.eks at jeg fikk lyst til å jobbe videre med samme ide i nytt bilde, som du snart får se. samtidig ble jeg klar over at dette bildet fungerer bra, men det er likevel alltid noe som kan bli bedre.mvh anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu