Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger233
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_397410} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kristin S.
Et stemningsfullt bilde med en historie som sikkert kan tolkes på flere måter.

Jeg får en trist opplevelse når jeg ser bildet (ikke negativt men):)
Det første som slo meg var at her har hunden blitt forlatt av eieren, og hunden står igjen og speider utover, med et lite håp om at eieren kommer tilbake.

Lyset, gråtonene og det tynne snølaget? (ser ut som snø) på bakken gir bildet et kjølig og litt trist stemning, det tror jeg er grunnen til tolkningen min.:)

Ellers så synes jeg komposisjonen er bra, med fin plassering av hunden og båten. Har ikke noe konstruktiv å komme med her.

Mvh Kristin
Frank H.
Denne påminnelsen er først og fremst myntet på dem som gir bildekritikk på bilder i f/64-gruppen.

Til dem ønsker jeg å komme med en påminnelse om økt fokusering på gjennomtenkt bildekritikk på f/64. Vi har derfor utarbeidet nye retningslinjer som alle som gir bildekritikk på f/64 må følge:

"f/64 er for deg med et høyt fotografisk ambisjonsnivå og som ønsker å lære mer av å både motta og gi bildekritikk. Takhøyden er stor, men det er et krav at alle bildekritikker skal inneholde begrunnelse og være saklige og konstruktive. For å gi kritikker som oppfyller disse kravene må det brukes god tid på hvert bilde slik at kritikken er gjennomtenkt. Bildekritikk kan si noe om innhold, form og budskap. Sett gjerne bildet i perspektiv og sammenheng. Kvalitet på hver enkelt bildekritikk er viktigere enn kvantitet."

Med vennlig hilsen
Frank Hesjedal
Redaktør foto.no
Håvard F.
Treffer bra på komposisjonen her. Liker også etterbehandling og utførelse. Her "ser jeg" at hunden venter (som er menneskets beste venn) på sin eier - som sikkert har vært for å dra garn. Godt formidlet og vel gjennomtenkt foto.
mvh
Håvard
Avsluttet .
Felles oppfatninger av budskapet må bety at du har truffet med oppbyggingen av bildet ditt. Kristin over sier det meste her. Vil bare legge til at lyset på "eieren" i bakgrunnen sammen med "linjene" i fjellet som peker mot historiens mittpunkt også forsterker og fokuserer på innholdet her. Inspirerende bilde, som etter min mening må oppfylle alle kravene til den nye sandkassa:)
vh kjellh
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu