en grå og regnfull workshop
dette er et bilde jeg tok på workshopen til Terje hellesø i regi av biofoto sitt
30års jubileum

dette er en workshop jeg virkelig kan anbefale til alle som har lyst til å utvide sin "kreative horisont"
her har jeg prøvd å skape en litt smådyster og trolsk stemnning
funker dette?

Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_398117} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Roy Arne K.
Hei Anders
Hadde tenkt å kommentere ditt spennende bilde, men så lenge du er i f/64 lar jeg det være - for jeg er redd for at mine kommentarer ikke er bra- og profesjonelle nok.

Mvh. rak
Kjell Sigurd S.
Bruken av bildets elementer samsvarer ikke helt med det noe tilslørte uttrykket du har lagt deg på. Briller og caps hører liksom ikke hjemme her. Personen blir også litt dominerende sånn omtrent midt i bildet. For at denne historien skal sitte kreves det nok en mer gjennomtenkt ide bak og at bildet overlater noe mer til nysjerrigheten. Synes imidlertid at det er fint å se at du går nye veier og ser gjerne flere slike fra deg.

Mvh
Kjell S
Frank H.
Roy Arne: Det virker som du har lyst til å kommentere bilder på f/64. Hvorfor ikke forsøke. Det er ingen som sier at de må være profesjonelle.

Et ærlig forsøk på en gjennomtenk bildekritikk ville vært flott. Hva synes du om bildet? HVORFOR? Er det noe du ville gjort annerledes?

Mvh
Frank
Redaktør foto.no
Ivan H.
Hei,

Synes du er på vei til å skape en dyster og trollsk stemning her, men jeg er også litt usikker.

Liker at du har en diagonal/horisontal linje i bildet som en kontrast til de vertikale. Den er også med å skape dybde i bildet.

Kjell Sigurd skriver at briller og caps ikke passer inn her. Har vanskelig for å se hva personen har på seg, så lar være å kommentere på det. Derimot synes jeg plasseringen av personen i bildeflaten virker litt ugjennomtenkt. Si fra hvis jeg tar feil. Grunnen til det er at han(?) er plassert ganske langt inn mot midten. Jeg skulle ønske han hadde mer rom å bevege seg i, men samtidig må du ha litt av bakgrunnen med for å ikke ødelegge dybden. Et lite kutt til venstre tror jeg ville forbedret det. Hvis noen mener jeg tar fei, si gjerne i fra.

Har også tenkt litt på toneforløpet, der du "holder deg" dypt nede i skalaen. I første øyekast ville jeg ha den vertikale linjen (som jeg ikke får tak på hva er) lysere, men er nå mer usikker etter jeg har sett på bildet noen ganger.
Hva tror du om det, Anders?

Der er også en lis vertikal stripe i bunn av bildet, som jeg ville fjernet. Blikket mitt trekkes ned på den, når jeg først oppdaget den.

Bildet pirrer fantasien, men det kan bli bedre.
Hadde jeg sett caps og briller, hadde kanskje helhetsinntrykket vært dårligere, men gjør ikke det.

Mvh
Ivan
anders s.
hei og takk for ærlig kritikk påbildet mitt

roy-det er bare å hoppe i det:-)
det viktigeste er at kritikken er ærlig og gjennomtenkt

kjell sigurd-er helt enig i at slike bilder bør være gjennomtenkte
jeg har ikke noe særlig erfaring på slike typer bilder,så her har jeg uten tvil mye å lære
bildet her er av en fotograf som står meg ryggen til fotografen og fotograferer
kan ikke huske at han brukte hverken caps,eller briller,men med litt fantasi så er jeg helt enig i at det kan ligne litt på akkurat det:-)

ivan-tusen takk for en utdypende og ærlig kritikk av bildet mitt
angående plasseringa av mannen i bildeflaten,så er jeg selv usikker på om dette funker
vurderte en liten stund å ha personen oppe i venstre hjørne

angående det lyse feltet,så er dette ei stor bjørk som er velta
vet ikke selv om jeg ville hatt den lysere,da jeg ikke vil ha for mye kontraster i bildet,men som sagt også her er jeg ikke 100% sikker
mvh anders
Kjell Sigurd S.
Her har jeg tydeligvis sett spøkelser på høylys dag. Inntrykket av briller og caps forsterkes forøvrig av det jeg oppfatter som en hånd (venstre) på høyre side av figuren. Jeg "ser" derfor fronten på personene, men så er det altså ryggen :-)

Mvh
Kjell S
Ivan H.
Det ser ut som personen er på vei mot meg her, men så feil kan man ta. Og det er vel litt av meningen med slike bilder? Det blir liksom hver sin tolkning.
Men noe i bildet burde være lett å få tak i, slik at alle hadde samme utgangspunkt. (Hvis du forstår hva jeg mener).

Men selv om personen går innover i bildet, kan det også fungere med plassering lenger til venstre (ikke mye). Det hadde også fungert, nede til høyre. Tror jeg.

Mvh
Ivan
Terje H.
Et spennende og anderledes bilde fra deg Anders! Liker bildet, og personen gjør bildet enda mer gåtfult. Bra! :)

Jeg lurer på om det er Malin som er personen? ;)
Avsluttet .
Jajamen, detta fungerar alldeles utmärkt. Den är verkligen dyster i sin ton och i sitt uttryck. Fast bilden känns lite smått hotfull också. Riktigt bra Anders!!

//Malin
anders s.
tusen tak til dere siste også koslig at dere likte bildet

ivan-er helt enig at det ser ut som at personen står mot meg,men hvis du ser nøye etter,så kan du se at han holder armene ut og vekk fra kroppen
er enig i at det er flere gode alternativer til utsnitt her,det var en av grunnene til at jeg ble veldig usikker på om dette dette bildet funka

Terje-koslig at du likte bildet,kan ikke huske helt hvem det var jeg tok bilde av,men Malin var det ikke:-)

Malin-det var hyggelig at du også likte bildet,jeg personlig likte "stemninga" selv her,men var blant annet veldig usikker på utsnittet

ha en flotters dag videre
mvh anders


Leif Egil H.
Hei Anders

Dette var stilig.
Det er dystert som du ville ha det til å bli.
Det er såpass diffust at det ikke viser komplett hva det er. Kunne vært mannen med ljåen ved et gjerde, men det kan også være en som samler ved.

Mulig at toppen til høyre burde være lysere, jeg synes at den sterkt svarte fargen skaper en disharmoni i forhold til resten av bildet.
Personen i bildet er litt midtstilt. En komposisjon der vedkommende står mer til venstre ville gitt mer bevegelse i bildet, samt at det ville gi mer harmoni.

Stilig teknikk.


Leif Egil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu