Sommermorgen i Rondane
Bildet inngår i albumet Landskap -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger232
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_398350} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Thorfinn B.
Fint lys i fin natur, men for meg blir dette kjedelig å se på. Litt tung høyre side som kanskje kunne vært kuttet litt for å få strammere utsnitt.

Jeg opplever ingen tilstedeværelse i motivet og bildet bærer vel litt preg av at man så noe pent og knipset det. Ikke noe gæli i det, men jeg klarer ikke å la meg engasjere av bildet. Dermed blir det også vanskelig å gi en vettug og skikkelig bildekritikk..., men jeg forsøkte ihvertfall.
Dag T.
Noe med fargene minner meg om gamle postkort...

Jeg synes det blir litt kjedelig, slik har vi sett dem før og man blir fort ferdig. I tillegg virker det litt høyretungt siden du har en tung grønn masse der og lettere toner i vannet til venstre. Vannet peker også videre ut mot venstre og da virker bildet ubalansert. Det er ikke lett å komme seg lenger mot venstre der, men det hadde hjulpet på komposisjonen.
Øyvind A.
Tradisjonelt postkortmotiv fra Sohlbergplassen. Landskapet er flott, men bildemessig blir det så som så. Det blir for distant til å få fram rondenes storhet, og skogen i forgrunnen er kjedelig. For å få fram fjellene bedre, kunne det vært et alternativ å benytte lengre brennvidde.

Fjellene og himmelen framstår som noe blasst, her vil det hjelpe å senke mellomtonene noe.

Ellers så er det vanskelig å få til fengende bilder fra denne plassen. Både pga de naturgitte forutsetningene, og pga at dette er så gjennomfotografert fra før. Skal det fenge, må det ha noe ekstra, slik som f. eks dette: bilde nr. 364966

mvh Ø.
Arve K.
Takk for kommentarer. Postkortfaktoren er i høyeste grad tilstede, så den kommentarer var ikke uventet.Men det er jo et vakker skue da, og når lysforholdene var som de var klarte jeg ikke å la være å feste det til brikka.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu