O
Bildet inngår i albumet Bhaarata -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger813
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_398384} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
erika gohde s.
Wow, spenning i bildet med apekattene of noen av blikkene til damene. Liker den grå bakken og kontrasten til de fragerike sariene. Fint utsnitt. Liker hele bildet godt.
Mvh Erika
Johan S.
Vil bare si at dette har jeg gledet meg til.

Velkommen tilbake med bilder Line!

Her har du et spennende motiv som forteller meg en historie om en ettermiddag hvor damer og barn er på vei til noe. De fem apekattene er også på vei til noe - kanskje noe annet. Men, det skjer noe til venstre for bildet. Damene er opptatt av det, og ser og snakker om det, mens apekattene løper rundt. Lurer på hva det er?
Jeg liker selvfølgelig teknikken din og de flotte fargene, men er spesielt imponert over den tette beskjæringen. Det blir ikke mye fokus på uviktige ting.
Jeg synes kvadratisk format kler bildet godt.

Ah - dette var deilig!

mvh
Johan

ps
Jeg har ingen problemer med å kjenne lukten og høre lydene.
ds
Dag T.
Hehe, forvirra mennesker og målbeviste aper med rompa til værs. Øyeblikket er morsomt og bilde overlever en stund på det, men for meg er avstanden litt stor til at nærværet virkelig føles. Da blir det litt anonymt.
Ketil K.
Eksotisk bilde av Indias svar på Tveitagjengen på tur blant de lovlydige innbyggerne. Her fikk vi beviset på hvem som har orden i rekkene og styring på tingene, og alle de andre som står i splittet uorden. Flott situasjonsstudie!
anne g.
et herlig bilde fyllt av farger og action! et for oss noe uvanlig skue, men desto morsommere. for ikke å snakke om kjolene, blikkene og rompene.fine buede komposisjonslinjer innover i bildet skaper dybde og perspektiv. mvh anne
Kjell Sigurd S.
De forskjellige uttrykken i ansiktene er ubetalelige! Noen er redde og andre ser humoren i situasjonen, og sammen setter de tankene i sving. Hva har hun i grønt opplevd som gjør at hun er så redd... Hun klarer ihvertfall tydeligvis å overføre redselen til den lille gutten hun holder i hånden. Og sånn kan jeg fortsette rund i bildet. Dette treffer midt i triggerpunktet for egen fantasi. Det hele presenteres i et stramt utsnitt som ikke overlater noe rom å vandre seg bort i. Likte dette meget godt.

Mvh
Kjell S
Inger-Lise S.
Et situasjonsbilde jeg liker, nettopp for det der er: Situasjonsbilde som forteller en historie.Men jeg syns dette bildet krever mer skarphet, enten på dyr eller mennesker...Her mener jeg det mangler hos begge ..
Men bildet tiltaler meg som idè.

Inger-Lise
Øyvind A.
Friskt og fengende situasjonsbilde. Rekka av aper er helt herlig. Fargene er veldig klare og fine, men metningen blir på grensen til litt drøy for en sart sjel. ;o)
mvh Ø.
Bodil Kristine F.
Fint fanget situasjonsbilde med masse bevegelse og farger. Interessant å studere de forskjellige ansiktsuttrykkene, men bildet forteller ikke hva som opptar dem. De ser i ulike retninger med forskjellige ansiktsuttrykk. Man blir sittende og studere den ene etter den andre og spekulere... Og det er kanskje meningen..
Litt tomt nede i venstre hjørne.
Pluss for hun bakerste i rosa...bidrar med dybde til komposisjonen, synes jeg.

Mvh Bo
Torild H.
Eit bilete med fart og liv i, ein apeflokk kjem rennande og alle dei forskjellige andletuttrykka i skrekkblanda fryd over dette oppspelet.
Liker godt komp. og kamerastandpunkt her. Bra for opplevelse, fortellingen her vert gåta om kva som foregår utanfor venstre biletkant, er det ei anna hending utanom apene som tiltrekk seg oppmerksomhet?
Ein kan hevda at fotograf spelar på eksotisme ved å presentere eit slikt bilete, men nok noen tiår for seint nå til å spela på den effekten, i og med at Kringkastingen har brakt verda inn i stovene våre. Dette biletet står seg imidlertid godt på sjølve hendinga, det same kunne ha skjedd kor som helst i verda, t.d. i ei gate med ein flokk stray-dogs som kjem springande inn i ein folkemengd.

Torild
Bente K.
For det første var det de klare fargene og det fargerike inntrykket som fenget meg - samt en viss "orden" i komposisjonen.
Men ved nærmere ettersyn er det noe som ikke helt stemmer for meg. Hvorfor er det ingen som enser apene? Ingen har blikket på apene. Er det så dagligdags å møte på aper i gata der de bor? Alle, inkludert apene, er opptatt med sitt. Det eneste som holder motivet sammen er komposisjonen. Det blir orden i kaoset på en måte.
Chr. G.
Hmmm, hvorfor har hun ikke gjort noe med steinen i nedre venstre hjørne, mon tro. Beskjæringen på venstre side ser ut til å kunne være utfordrende - kona oppe til venstre og steinen nede til venstre pirrer/skurrer litt.

Jeg blir forvirret av blikkretningen i forhold til hva som skjer rett ved føttene deres, på den annen side så kan det jo fortelle litt om at det skjer noe utenfor bilet som også kan ha sammenheng med apenes flukt. Skarpheten skjønner jeg ikke at noen har noe å utsette på.

En mildt sagt broket forsamling som jeg synes du har klart å gjengi bra, selv om bildet inneholder litt for mye "rot" til at det treffer meg i mellomgulvet - slik noen bilder kan.
Myriam B.
Dette hadde jeg sansen for, både spontaniteten og fargene. hadde ønsket meg de to nederste apene og litt av sanden i bunnen bort, dog, de stjeler mye av oppmerksomheten. Hvis du hvisker dem vekk, og kutter litt i bunnen, så tror jeg det fungerer enda bedre.
Ishi K.
LOL, takk dette bildet fikk meg til å le godt
Line Kristin W.
Hjertelig takk for fine kritikker, folkens!
Ekstra takklem til deg for så imma' koselig velkommen-tilbake-hilsen, Johan! Den smakte veldig godt! :-)

Klart jeg kunne latt det som skjer utenfor bildet være med, men jeg synes det ville blitt litt for opplagt. Betrakteren må jo få muligheten til å bruke egen fantasi også.

Bente spør om aper i gatene er dagligdags her og svaret er ja. Aper er hellige i India (Hinduenes apegud Hanuman) og finnes derfor i stort antall. Apeinnbruddstyverier er mange steder så vanlig at de som har råd, setter opp gitter foran vinduer og dører.

Inger-Lise, bildet ser uskarpt ut hvis du ser det som 'medium' (?).
Grrr, det er en av grunnene til at jeg ikke kan fordra den dømrade størrelsesopsjonen! >:-Z

Myriam; Godt forslag vedr. kutting/kloning av nedre del/to aper, det ville definitivt gitt et strammere helhetsinntrykk. Jeg vil likevel la det være som det er, med stenene i nedre venstre hjørne som en balanserende motvekt (Chr.) og de to buene som i mine øyne utgjør en viktig komposisjonsmessig del. Dog først og fremst fordi de to uskarpe apene forsterker inntrykket av fart/action og øyeblikkets kaos, uten dem synes jeg bildet blir i overkant pyntelig og statisk.

Lett å glemme når man selv vet hva som skjer, - det er selvsagt ikke opplagt at apekattene stormer til noe. Eller at aper som vet hva de vil, er mye lynkjappere enn sludrende damer. Men dét var liksom litt av poenget da, - virrete mennesker og strukturerte apekatter. Kaos, orden, morsomme ansiktsuttrykk, action og glade farger :-)

Tusen takk igjen!

- Line :-)
Inger-Lise S.
Hei Line!
Nei, den størrelsesopsjonen yter ikke alltid bildene rettferdighet...
Usikker på hva du mener med å se bildet som et medium...Men:
Når jeg leser kommentarene innser jeg at jeg her har tenkt/opplevd kun "dagligliv"..Men det på et sted jeg ikke har vært, bare lest om...Likevel oppfatter jeg dette som dagligdags og naturlig, en rapport..

Inger-Lise

Line Kristin W.
Takk for at du kom tilbake, Inger-Lise! :-)

Hehe, du skjønner vel at apekattene er synske, vel! ;-D
Neia, jeg siktet til setningen der du "... synes dette bildet krever mer skarphet, ...".
Jeg lurte på om du så bildet i "medium" størrelse, da ser det nemlig generelt uskarpt ut.
Med så mange detaljer må bildet sees i original str. 700x700 - det som her tilsvarer "stor" versjon, - eftersom det er den størrelsen oppskarpingen er tilpasset. Gjør du dét (ser det som "stort", altså), kan jeg nemlig ikke forstå at det skal være noen mangel på skarphet. Bortsett fra de to nærmeste fartsbøllene da, selvsagt ;-)
Inger-Lise S.
Hei, Line.
Jeg har tydeligvis sett et "et" for mye ;-)
Her nytter nok ikke å skylde på min alltid-medbringende-laptop..

Inger-Lise:)
Espen A. I.
Ojsann! Spennende valg av motiv. Liker alt! Fargene, uttrykkene og ansiktene. Og rumpene :)

Veldig uvanlig syn for oss kalde ordmenn.

Espen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu