vår
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger343
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_398734} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
For meg gir dette bildet florelette og sommerlyse assosiasjoner. Som et flashback til da en som unge lekte i gresset og skogkanten i en oppvekst på landet. Det er en lekende letthet i uttrykket her, det er noe med lyset - og fargekombinasjonene her. Det rødoransje mot det gule der bak og de store grønne flatene. Og det duse velvalgte uskarphetssløret som ligger over bildet. Det er lett for at såpass i utgangspunktet enkle motiver kan bli nettopp for enkle. Men her synes jeg du har fanget noe vakkert og hverdagslig som gir assosiasjoner tilbake til en svunnen tid, fra blomsterenger, lyse barnlige somre og gøy på landet.
Myriam B.
Sommerlig og deilig, men jeg kunne kanskje ønsket meg at du hadde kuttet vekk litt av alt det grønne over og på venstre side. Nå blir det litt mye busk. For meg.
Ishi K.
Takk for kommentarer. Men jeg føler bildet blir for lukket uten all grønne buskene. For meg :)
Myriam B.
Oki :-)
Rune Edvin H.
Synes formene er fine, fargene like så, men det svinner litt hen hvis jeg ikke kan få sett det i sammenheng med andre vilder i en serie eller kolleksjon. Ville kanskje heller prøvd å sette tre bilder med noe felles av den typen sammen.
Rune
Chr. G.
Jeg ser en rekke med orange sommerfugler som svinser av gårde, passe drømmende... Stusser litt over det gråbrunsvarte greiene oppe i venstre hjørne.
Line Kristin W.
Passe koselig og sommerdrømaktig, får assosiasjoner til kassekameraet jeg som liten arvet efter farmor og farfar ;-)

Men bildet i seg selv fanger meg ikke veldig lenge, Ishi. Hadde jeg ikke kjent deg, ville jeg tippet på "art-by-accident". Utover at jeg ikke ser noen slags verdi i den grå hagelysdingsen (?) i øvre venstre og stenen (?) i nedre høyre hjørne, synes jeg også bildet mangler et element. Ikke nettopp den klassiske, søte lille piken i hvite blondegevanter i blomsterengen (litt gjesph, kanskje ;-), men "noe" som kunne gitt bildet innhold utover å være kortvarig koselig for koselighetens egen skyld.
Ishi K.
Takk til alle. Kommer tilbake sterkere.... kanskje :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu