Det friske vann II
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_398945} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Håvard F.

Spennende bilde igjen fra deg Kjetil. Litt vanskelig å lese historien her, men jeg føler bildet gir uten en klar historie også. Bra behandlet.
mvh
Håvard
Avsluttet .

Flott skarphet her. Jeg tar meg selv i å skakke på hodet, og lurer på om det hadde blitt bedre på høykant. Jeg tolket det som om hånden har mye makt, men ikke nok til å stanse vannet fra å komme igjennom. Liker det. Fint i s/h

God natt!
Mvh AB =)
Kjetil K.

Håvard og Astrid: Tusen takk!! :)

-Kjetil-
Avsluttet .

Enig med Håvard,kunst kaller jeg dette.

Sissel.
Isidoros P.

Jeg vet ikke men jeg kan ikke ta blikket mitt fra fingrene ..de er veldig spesielle og lange også har en hudfarge som gir meg frysninger..men for å være ærlig skjønte ikke helt fortellingen... men hva dette har å si om meg eller bildet..? ..ingeting ..la dette bare bruken den tiden ..
Kjetil K.

Sissel og Isidorus: Takk! :)

-Kjetil-
Ingunn T.

God ide satt ut i livet på vellykket vis. Bra med et par fingre under vann og resten over for en artig og kreativ effekt. Sort-hviten er fin med gode kontraster.

Mvh Ingunn Teigen
Kjetil K.

Takk Ingunn!! :)

-Kjetil-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu