Mat
Bildet er tatt i Old Dehli. Hvor de fattige bokstaveligtalt sloss over matrestene. Istedet for å kaste maten etter restaurantbesøk, gis dem heller til dem i nød. Utrolig å se blikket til restaurant eieren...et apatisk blikk som jeg tolker som oppgitthet, og begrensningen av å ikke kunne hjelpe nok.
Jeg føler det er et sterkt bildet...men kansje mest fordi jeg var der når det ble tatt. Nesten så jeg fikk et fysisk men av dette. Fordi tiggerne trudde at de mistet sjelen sin av å bli tatt bilde av...måtte flykte med en rasende mob etter meg. Men jeg synes bildet var verdt det.
Utstyr
  • Eos Canon 400D
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_399089} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Isidoros P.
+1
Kjempe bra bilde om fattidom og menesker i i nød.Ansikts utrykene sier utrolig mye her.Dette er sterk.Bra fanget.
Amir David A.

Hei og takk for fin kommentar.
Setter pris på det.

Jeg blir jo så blendet av sitvasjonen jeg tar bildet i, at det blir vanskelig å vurdere bildet og hvilket utrykk det gir andre. Glad du sitter inne med de samme følelsene.

Dette synes jeg også er sterkt: http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=452324&...Bilde=prev

mvh

Amir
Knut Georg F.
+1
Megt godt, fortellende innhold, og i tillegg flott fototeknisk. Ville kanskje ha kuttet det meste av hetta i høyre kant, inn mot mannens hår.
mvh Knut
Amir David A.

Takk for fin kommentar.
Helt enig i at den kuttes på høyre side...Det er forresten ikke en man men ei kvinne. Rakk å ta et annet bildet hvor hun kom bedre til utrykk.

Hva med å kutte ovenifra og ned til der ansiktene starter...synes du det kan fremheve menneskene mer?

takk for kommentaren

mvh
Amir
Knut Georg F.
+1
Hei igjen
Tror du skal beholde toppen, synes det gir en grei innramming av motivet, og de hengene plaggene bidrar til miljøet i bildet. Om mulig kunne du prøve å dempe eksponeringen av det utbrente partiet med utelys under plaggene.
Mvh Knut
Cathrine L.
+1
Dette var sterk kost!
Ser ikke noen teknisk feil med bilde for nøden du her viser oss overskygger en slik bagatell.
Vi kaster mat dagligt uten å tenke over hvilken nød som er rundt om i verden, matrielle ting setter vi høgt og streber etter-etter å ha sett et slik bilde er det på tide å tenke seg om neste gang en gjerne "gråter" over feil middag eller en genser vi ikke får!
Var inne på det andre bilde du henviser til og, kjente klumpen i halsen. Et meget trist men godt formidlet bilde over en stakkars gutt som har mistet en person som står han nært. I tillegg sitter han å ser på at ho blir til aske, STERK!!!!!
Mvh Cathrine
Christine K.
+1
Sterk scene av mennesker i nød. Vi kan ikke forestille oss hvordan det er før vi har sett det,
enten som her på bilde eller ute iden store verden.
Hilsen Christine
Amir David A.

Takk til dere alle for fine kommentarer.
Jeg har aldri vært noe god fototeknisk, men det at et bildet kan fortelle så mye driver meg veldig frem..setter veldig stor pris på all den fine kritikken.

Vet det kan bli fort bare mørke bilder detta; men dette bildet er helt klart mitt favoritt...var vondt å se moren gå rundt barnet sitt på den måten.
http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=392454&...erid=67392

mvh
Amir
Thore L.
+1
Et kjempegodt dokumentarfoto. Synes det formidler budskapet på en veldig god og sterk måte. Dette og de andre bildene du viser til indikerer at du har et godt øye for å formidle slike situasjoner. Bra dette!
Thore
Håvard F.
+1
Opplevelesen rundt et foto er ofte sterkere for den som var der å tok bildet. Her tror jeg likevel mange føler sympati og medfølelse når man ser bildet ditt.
Sterkt formidlet og godt fortalt.
Du forteller bra med bildene dine Amir, og det liker jeg.
Veldig bra dokumenterende foto.
mvh
Håvard
Tove H.
+1
Jeg synes bildet er godt tatt, sterkt og fortellende! Du har et godt blikk!
Hilsen Tove
Kjetil K.
+1
Veldig bra dette! Som en dokumentarfilm.. Levende og pulserende! Flott! :)

-Kjetil-
Amir David A.

Tusen takk alle sammen.
For noen utrolig fine kommentarer. Setter stor pris på alt dere skriver. Aldri vært noe flink fototeknisk, så glad å høre noen setter pris på bildene.
Takker alle igjen, spesielt med tanke på at i hvert bildet ligger det mye inntrykk som har satt seg i meg...da jeg har opplevd det! At det videformidler er stor for meg!

Takk

Amir
Amir David A.

Siden vi snakket om inntrykk...husker det tom mye gøts å ta dette bildet...var vanskelig å fotografere henne når man tydelig så hvor mye smerte hun bar på...men er veldig glad jeg tok det!
http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=393713&...erid=67392
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu