Badekai
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-05-27 18:01:34
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D 100
  • Sigma 10 - 20 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_399386} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Tom Dysa S.
Oii..dette enkle men utrolig elegante motivet grep meg med en gang..
Jeg nøyeer meg med og si att,toner kompt og utsnitt er helt perfekt,sån som jeg vurdere bilde..

Mvh Dysa
Morten M.
et klassisk blinkskudd....
Georg B.
Jeg vet ikke om Mellas kommentar er litt sarkastisk, men det er noe klassisk ved dette motivet.. Ut over det er det vakkert presentert. Dette er vel ikke helt kvadratisk? Tror kanskje jeg ville vurdert å kutte litt av himmelen så sidene ble like - det er på en måte likevekt og harmoni/ro som preger bildet, og en likesidet form ville kanskje forsterket det?
Trond M.
Hei gutter.
Takk for tilbakemeldingene. Jo, George, bildet er kvadratisk, 700 x 700 pixels (måtte dobbeltsjekke:). Har lagt litt motion blur på hav, himmel og fjell og til slutt 5% saturation i svarthvittlaget. Inspirasjon til kvadratformatet hentet jeg blant annet her: http://www.colinhomes.com/ og http://www.jonathanchritchley.net/.

MvhTrond
Tom Dysa S.
Hmm du sier det er helt kvadratisk dvs 700x700..men det ser unektelig ut til og vere høyere vertikalt en horisontalt..eller er det en optisk illusjon vi er vitne til her hehe..-;-)
Erik J.
Klassisk komposisjon og format som sitter som et skudd. Toneforløpet ser veldig bra ut på min skjerm. Men jeg har liksom sett det før, så det ville ha vunnet betydelig på et tilleggselement, helst med liv i, i bildet.
Trond M.
Hei
Takk igjen for kommentarene. Tja, målene i min Photoshop viser 700 x 700. Dersom metermålet der er feil, har jeg en reklamasjon på gang:)
Javist Erik, enig med deg, bildet er definitivt ikke noen nyskapning. Slike bilder går det minst 20 av på dusinet (bare ta en titt på bilde som dukker opp som nr to her http://www.jonathanchritchley.net/). Har mest gjort det som litt intern eksperimentering og opplæring. Derfor; takk til alle som kommenterer.
Mvh Trond
Arne S.
Joda, vi har sett det før, men jeg synes likevel det er så bra gjennomført at du fortjener kredit. Stupebrettet har nydelig struktur og toneforløp. Den mørke delen ytterst gir en pen kontrast til det lysere vannet.

Himmelen og deler av vannet virker radial blur-aktig og trekker slik sett litt ned. Dersom det likevel er naturlig bevegelse og lang lukkertid beklager jeg min mistanke.

Trond M.
Hei Arne
Takk for det. Neida, du har rett, det er ikke noen lange lukkertider ute å går her. Med håndholdt kamera og mye krusning på vannet har jeg tillatt meg å jukse litt. Har lagt på til dels mye motion blur på hav, himmel og fjell. Skal legge ut originalen i ettermiddag.
Mvh Trond
Roger H.
Klassisk motiv, veldig bra gjennomført.
Likte at landskapet nesten forsvinner ut til venstre,det skaper spenning i bildet.
Bra format og innhold.

vh Roger
Trond M.
Hei Roger
Takk for hyggelig tilbakemelding.
Mvh Trond
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu