Utstikker 1
Utstyr
  • Nikon D 100
  • Sigma 10 - 20 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_399389} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tom Dysa S.
Nydelig toner du har fått til her syns jeg,det enkle motivet fenger godt hos meg,

Og her gjør den enkle og stramme kompen,att jeg synes den senter plaserte horisonten, gjør helheten veldig flott..

Topp bilde i mine øyne.. Mvh Dysa
Trond M.
Hei.
Takk for det. Får egentlig mye gratis når værgudene en sjelden gang skilter med tåke. Tonene skyldes at jeg har lagt på et svarthvittlag med 5 % saturation.
Mvh Trond
Anders G.
Nydelig bilde! Jeg liker denne typen med enkel komposisjon og harde kontraster. Flott fanget! Klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg synes om fuglen til venstre. Den tilfører litt mer bevegelse og liv, men samtidig er den litt for langt ute i sida. Hadde den vært mer sentrert så ville det kanskje fungert bedre, men det er vanskelig å forklare dette for en måke, så den får vel fly der den vil :)
Trond M.
Hei Anders
Takk for god tilbakemelding. Måken til venstre ble både fjernet og klonet til en, to og tre måker før jeg til slutt ble enig med meg selv om at originalen fikk være som den er.
Mvh Trond
Roger H.
Fin stemning du har fanget her. Bryggen henger liksom av seg selv innover i bildet. Enkelt og stilrent, likte de svake krusningene på vannflaten.
Jeg synes måken som er på vei ut av bildet balanserer det fint. Den må være med.

vh Roger
Trond M.
Hei Roger
Takk for kreativ tilbakemelding. Setter pris på det. I disse sommertider; er det lov å si høyt at en ønsker seg mere tåke og mindre sol?
Mvh Trond
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu