Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger753
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_399695} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Liv F. D.
Hei Ivar,
her har du laget et fantastisk fint bilde. På avstand kan det minne om konturene av et eller annet vesen som ligger i steinen. Liker godt stukturen i steinen (fjellet). Fine gjentagende linjer som krysses av dype sprekker. Flott.

mvh
Liv ")
Stig Børre E.
Utrolige former. Her ser jeg et aktbilde. En dame i en litt merkelig positur. Tonene er passe mettede og bildet er fint detaljert. I tillegg til en godt definert "hovedfigur" er det et
diagonalt drag i linjespillet i berget som absolutt bidrar positivt. Her er det er ikke noe å trekke ned på i mine øyne. Godt observert og godt løst.

StigB
Anita D.
Åj, her kan fantasien boltre seg. Ser både kamel, elefant, en muskuløs arm og et eller annet dyr som akkurat har presset hodet sitt innunder den øverste sprekken...
Nydelig fargespill og struktur her, og jeg liker de diagonale penselstrøkene med feltspat som gjør bildet dust selv om det er skarpt. Herlig !

- Mvh Anita
Marit O.
Dette var spennende trode med en gang jeg så bilde at det var en nakken modell som lå på et berg,flott sett, fint komp toner og struktur kommer bra frem her Ivar!

Mvh Marit
anders s.
god dag ivar
for min del så var ikke dette så spennende
prøver å finne det lille ekstra her,men her klarer ikke min fantasi å se noe spesielt i det hele tatt
kanskje grunnen til dette er at jeg både er fargeblind,og ser ganske så dårlig(skeive hornhinner):-)
dette er et bilde som fint kunne ha prydet en vegg for dekorativt er det i all sin enkelhet,men som sagt dette er ikke et bilde jeg hadde stoppet opp ved
men nå trenger det ikke å være målet i seg selv heller da,og dette er nå bare min personlige mening
en kan jo ikke nå ut til alle
mvh anders
Erik J.
Det er ikke lett å få klaff med slike bergsprekkbilder, men her er det mye som stemmer. Det mørke mønsteret i steinoverflaten gir en fin assosiasjon til stoff, det lysere mer til hud. Mønstrene og tonebegrensningen gir et spill som setter fantasien i sving, og jeg kan se en liggende menneskekropp, kanskje en stuper, kanskje to trapesartister. Det er vel grunnlag for at tanken kan fare litt innom kjønnsdeler også. Alt i alt svært vellykket og godt egnet for veggen med sine varierte tolkningsmuligheter der ingen er for opplagte.
Gunnar John C.
Dette synes jeg er svært vellykket; rett på så perspektivet nesten er vekk, bare linjer, flater og tekstur (rik sådan) i ett plan. Og jeg synes valgene dine stemmer godt - komposisjonen såvel som den veldig smale tonaliteten (likevel så langt fra s/hv). Vakre, organiske men abstrakte former. Enig i at den gjennomgående "skraveringen" av flaten gjør mye. Beklager at jeg ikke har noe konstruktivt å tilføye:-)

Vennlig hilsen,
Gunnar
Avsluttet .
Godt observert og flott formidlet. Teksturen gjør mye her, men her kan absolutt fantasien løpe fritt :). Et bilde man kan komme tilbake til.
Ivan H.
Hei,

Jeg også liker stein, berg og formasjoner. Det kan komme mye spennende og fantasifullt ut av det.

Synes du har utnyttet linjene i bergen på en god måte, der du har plassert de slik at øyet/blikket mitt får en vei å gå.
Det begynner oppe (kanskje oppe til venstre), følger linjene, men beveger seg så nedover. Det som da møter meg er et avvik, hvis man kan kalle det det. Ikke noen andre har nevnt det, men der sitter en stein(?) fast i sprekken. Det er faktisk det som gjør bildet for meg. Tror også du, Ivar, har hatt den i tankene. Eller?
Den tynne linjen til venstre fører også ned mot steinen. Dette gjør at den blir lett (akkuratt nok) iøyefallende.

Synes du har gjort en god jobb med etterbehandlingen. Duse farger der det blå er fremtredende, hvis man skal gå så langt. Iallfall sammen med de andre fargene.

Det jeg passer på er å ikke oppskarpe slike motiver for mye. Da blir det for mye hvite prikker (om du forstår hva jeg mener) som overdøver linjer og motiv. Synes det ikke er for mye av det her, men nesten på grensen noen steder.

Synes dette er bra jeg. Har prøvd så godt jeg kan å begrunne hvorfor.

Mvh
Ivan
Arne S.
Et forstenet rådyr. Linjer, struktur og fargebalanse sitter godt som alltid. Enkelt og dagligdags, men likevel et motiv som jeg kan se lenge på.
Thorfinn B.
mønstre i svaberg o.l. er fasinerende, men vanskelig motivområde.

Mulig jeg er psyk, men jeg ser et dødt dyrekadaver med hodet avkuttet eller innunder fjellet. Jeg er svak for gode bilder innen denne sjangeren og dette er ikke noe unntak.
Christer Hoel O.
Fine linjer og fargespill. Spennende figur i berget, som kan minne om et hjortedyr i sprang. Som IH også nevner, ser det ut som om oppskarpingen er på grensen. Men alt i alt, bra. Mvh Christer
Espen A. I.
Mange som vil ha dette på veggen. Personlig ikke helt fan av det, men tror mange kan like dette.

Espen.
Kjell Sigurd S.
Har vært innom dette mange ganger, mest fordi jeg ikke helt finner tråden i det. Det er noe menneskeskikkelsesaktig over formasjonen som er spennende. Liker veldig godt strukturen i bildet. Kan ikke se at dette kunne eller burde vært løst annerledes, men det blir alikevel bare nesten for meg. Fint å se nye sider fra deg.

Mvh
Kjell S
Inger-Lise S.
Stein er svært ofte spennende, så også her. Jeg har sans for strukturen her, lyset og fargetonene. Beklager at jeg ikke kan tolke noen figur her, det er fordi jeg er så begeistret for struktur og nyanser i steinen at jeg ser kun det....
Liker dette godt.

Inger-Lise
Avsluttet .
Ei dame. Hennes varmeste, Armen strekt bak, hodet bøyet ned, Gravid. Livet er ofte som granit.

Bra dette,

Mvh Wilko
Terje H.
Er svak for bilder som dette, holder selv på mye med stein og har noen bilder som ligner dette. Derfor er det vanskelig å ikke bli påvirket av dette bildet. Stein handler mye om følelser for meg, som jeg synes du virkelig formidler her. Gratulerer! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu