Bildet inngår i albumet Tamt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger491
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_399744} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Bjørnar P.
Stramt komponert, men med god balanse kombinert med dynamikk. Timinga er perfekt, og teknikken sitter godt nok til å ikke svekke fortellinga. Pluss for rent uttrykk uten forstyrrende element. Noen lyse områder i pelsen går i ett med bakgrunnen. Mulig det er tilsiktet, men hvis ikke kan de med fordel tones litt ned.
Håvard F.
God komposisjon. Liker ditt valg ang. etterbehandling. På grensen til litt hardt, men fungerende.

mvh
Håvard
Thorfinn B.
Klassebilde med utsøkt utsnitt der bikkja nede til venstre hever bildet over de fleste andre voffebilder. Den gir bildet det lille ekstra i form av dybde, troverdighet og ikke minst liv.

Levende bilde som får meg til å savne bikkja mi tvert.


Ivar B.
Friskt og herlig. Hunden nede i hjørnet gjør hele bildet. Den skaper overraskelse, dybde og historie. Tøfft rett og slett. Mvh Ivar
Erik J.
Her stemmer opptaksøyeblikket veldig bra i forhold til hovedmotivets innsats og forventning, med herlige bonuselementer som arm og konkurrent spenstig plassert i bildeflaten.En fin historie som kan gi overraskende utfall for alle tre....
anders s.
hehe dette synes jeg at ble et spennende og utrolig artig bilde Stig Børre
hodet som kommer poppende opp i venstre hjørnet skaper humor i bildet
lav kameravinkel skaper en spennende "dynamikk" i bildet
den fliken av selen med ringen som du har kutta i ,synes jeg at er et lite fortyrrende element
men akkurat det er nå bare småpirk
mvh anders
Lars-Anders M.
Kampen om mitt. Her er det ikke noen som unner den andre noe.
Det beste hos mennesket er hunden.


Mvh LAM
ingebjørg fyrileiv g.
Bildet har en kraft og råskap jeg liker godt. Det skjer mye, og derfor er det et stort pluss at det ikke er en mørktdekkende bakgrunn. -Det kunne ikke vært annet enn hvitt her, slik jeg opplever det. Toner og kontrast sitter bra, og bildet løftes vesentlig av han/hun i hjørnet. Bildet har gode linjer og diagonaler som også forsterker det komposisjonske uttrykket. Sterkt.

Mvh Ingebjørg
Øyvind S.
For et hundeliv!, et bilde som forteller om klokskap, læring og rang, sammensatt godt med få elementer, men plaseringen av disse i rammen gjør dette veldig bra, uten hunden i venstre hjørne ville det bli veldig "Tamt" du har din stil som gjør at du treffer betrakteren raskt med budskapet..
båndet og ringen i høyre kant forstyrrer en liten smule, kan jo enkelt fjernes hvis du ikke har en mening med den som jeg ikke ser..
Øyvind
Arne S.
Først må jeg gi deg litt generell ros. Du ser motivene og evner å omsette dem til gode bilder. Alt for ofte legges motivet i midten eller i det gyldne snitt. I mange av dine bilder kommer elementene inn fra siden, og flaten utnyttes på en invers, men forbilledlig måte.

I dette bildet utgjør hovedmotivet, hunden, en uvanlig stor del av flaten. Det gjør helhetsinntrykket en smule kompakt. Men bildet reddes av hunden og hånden som kommer inn fra kantene. Men også en fin detaljrikdom i pelsen gjør dette til et solid elvegårdsbilde.

Rent komposisjonsmessig kunne jeg ønske meg en liten detalj som kom inn i bildekanten oppe til høyre.
Avsluttet .
Syns dette er et spennende bilde med masse råskap.
Liker komposisjonen din,den er anderledes og morsom.
Det som fengermeg mest med dette bildet er hunden som kommer inn i venstre hjørnet,den skaper spenningen etter min mening,eller hadde bildet blitt veldig snilt.
Tone
Line Kristin W.
I motsetning til ditt forrige hundebilde, er jeg usikker på dette.
Alt er jo "riktig" både ift. å være morsomt og anderledes. Glesfser'n i hjørnet er et artig og nødvendig element for komposisjonen og fortellingen.

Men efter å ha sett på bildet flere ganger forblir jeg likevel en "avstandsbetrakter". Jeg savner en form for kontakt med én av hundene. Kanskje ville et ørlite høyere standpunkt - og dermed noe mer av "hovedpersonens" øye - utgjordt det som nå mangler for at jeg skal klare å engasjere meg?
Espen A. I.
Godt lavet. Fin komposisjon. Effektfullt og bra innlevelse fra hundene.

Espen.
Svend Wiig L.
Hei Stig Børre!

Motiv/historie forteller meg sannheten!
Standpunkt og bildets øyeblikk er fortreffelig der bl.a "personen" nede til venstre, med tungen ute,siklende etter en "belønning" er ofte det som gir et slikt bilde det ekstra "stikket!!"

Konvertering til svart/hvitt med en lys og nøytral bakgrunn, fremhever bildets karakter!

Det meste er nevnt og trenger ikke noe mer, bl.a oppe til høyre!

Det holder i massevis!

Forbedring? Nei, da fortellingen overgår detalj-flise-spikkeri!

Topp!

Mvh Svend
Stig Børre E.
Takker for tilbakemeldinger.
Thorfinn: Hund er vanedannende. Kan være plagsomme, og stjele mye tid - men tomt og rart uten.
Arne S: Hyggelig å ha deg tilbake igjen. Bildekritikken er ikke den samme uten. Bildet hadde vel ikke tatt skade av en detalj oppe til høyre, komposisjonen hadde da blitt rimelig nær perfekt - kanskje for perfekt.
Line Kristin: Tror jeg skjønner hva du mener. Mitt forrige er litt mere livlig og spontant. Her blir det komposisjonen som er det største utbyttet.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu