Kirkeporten
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger426
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_39978} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kjell-Einar Z.

Artig natur, og en fin balanse med odden som stikker ut bak - men kanskje en smule kjedelig - noe levende hadde muligens gjort seg i tillegg ? (en fugl, et barn e.l.)
Jóhann Á.

Spennende motiv, tamt lys (og det er det ikke mye å gjøre med). Liker utsnittet godt. Jeg finner noe levende, jeg. Det som er litt dumt er at vedkommende sitter og kommer litt bort. Skulle gjerne stått i åpningen. Gir fint skala i bildet. Forresten, hvor er Kirkeporten?
Kjell-Einar Z.

Sorry, jeg så ikke personen - men enig i at vedkommde skulle vært mer tydelig/stående
Steinulf L.

Fint utsnitt, tamt lys. Mangler det litt USM? Enig i at personen skulle vært tydeligere.
Øystein B.

Kirkeporten er ved Skarsvåg på Magerøya. ''Hornet'' i bakgrunnen er hornet ved nordkapp. Heiter vel nordkapphornet kan eg tenke meg.

-Øystein-
Øystein B.

Kirkeporten er ved Skarsvåg på Magerøya. ''Hornet'' i bakgrunnen er hornet ved nordkapp. Heiter vel nordkapphornet kan eg tenke meg.

-Øystein-
Ole T.

Bildet er i utgangspunktet bra, men skjemmet av uskarphet og ''flare''.
Nordkapplatået i bakgrunnen ser til forveksling skarpere ut - er fokus feilinnstilt eller er det et forsøk på ''hyperfokalavstanden'' (som jeg har sluttet å tro på)?

Særlig overkanten av porten er plagsomt uskarp. Det ser også ut til at lyset fra himmelen har ''lekket'' inn i forgrunnen - har du fått regn på linsen?
Øyvind B.

Artig med bilder fra nærområdene. Bor selv i Nordkapp kommune, nærmere bestemt i Honningsvåg.

Irriterer meg også over uklarheten i bildet som Ole påpekte. Så på filstørrelsen og tok bildet inn i PS og undersøkte det. Jeg tar sjangsen på å konkludere med at mye av denne uskarpheten/uklarheten kommer av alt for høy jpeg-komprimering. Fila er bare 41kb og kunne med fordel vært nærmere 100kb. Hvis du har orginalfila kan du jo alltids legge ut en ny versjon som er mindre komprimert.

Ellers kan jeg som lokalkjent bekrefte at Kirkeporten ligger ved Skarsvåg på Magerøya, og at hornet kalles Nordkapphornet og er en utstikker på Nordkappplatået. Skal se om jeg får lagt ut noen bilder av Kirkeporten selv...

Når var du på tur i disse trakter forresten Øystein?

Øystein B.

Eg va på nordkapp sommaren 2000 då eg jobba som billetør på Nordkappsenteret. Ganske fint der, men kjedeleg med så lite trær... :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu