Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger737
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_399835} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Kjell Sigurd S.
Fint sammensatt av få elementer. Fruen sånn passe utfordrende plassert der oppe og på vei ut av bildet. Stier har en underlig effekt på fantasien.. -hvor går den hen? - hvor kommer den fra? Som en fortsettelse utenfor bildet. Bastante toner som passer veldig godt. Den store forgrunnen kunne fort blitt too much, men her spiller den prikkete strukturen (småstein) rollen som interessefelt på en god måte. Har vel ikke så mye å bidra med av konstruktive forbedringsforslag. Tvert i mot så ble dette knallbra.

Mvh
Kjell S
Erik J.
Sterkt bilde, fint forenklet til bare det viktigste. Utrolig hvor mye innhold en enkel sti i et mørkt felt, mot en lysende himmel, kan gi. Hun går ikke nødvendigvis den smale veien som går dit, etter mange svinger ihvertfall ikke direkte...
Fin grafisk effekt.
Lars-Anders M.
Mannens plassering i bildet. Han forlater den smale kranglete veien.
Men vi fet ikke hvorfor.

Bildet gir ett ensomt og forlatt uttrykk. Det er bare mørker og tomhet.


vh
LAM
Avsluttet .
Det var bare sprøtt fint, Thorfinn! Utrolig kul effekt. Minner litt om å se jorden fra verdensrommet om natten. Stilig med den bekken som slynger seg avgårde. Bra bilde og tøff effekt!
Kunne anbefale mindre kontrast, men det blir pirk.
Avsluttet .
Fin rytme i dette bildet. Posteriseringen fungerer fint med den høye kontrasten, og linjene og flatene skaper en fin ramme for silhouetten som spaserer ut ikke ikke inn.
Stig Børre E.
Morsom kompoaiajon. Her er det avsporing. Personen ser ut til å gi blaffen i den tydelig markerte stien, og går sin egen vei.
Etterarbeidet er røfft og bidrar til å løfte bildet.

StigB
Edmund M.
Et bilde som minner meg om et fotografisk uttrykk om var mye brukt på 70- og 80-tallet. Man får liksom en følelse av å ha sett dette før. Den høye kontrasten gir fotografiet et nærmest grafisk preg, men det er likevel rikelig med detaljer selv om en del av skyggene gror igjen. Fotografiet har få elementer som er satt sammen i en smakfull komposisjon. Det rennende vannet danner en S-linje som gir bildet dybde. Dette balanseres fint opp mot personen i øvre høyre kant. Personen er på vei ut av bildet, noe som er vesentlig for dette fotografiets uttrykk. Jeg sier ikke at dette nødvendigvis er bedre enn om personen hadde kpmmet inn i bildet, men bildeuttrykket ville blitt helt annerledes.
Oppsummering: Et tiltalende fotografi med et fint utgangspunkt for spekulasjon og fabulering.
Mvh. Edmund M.

Stig Børre E.
Korrektur:
"Kompoaiajon" - vet ikke hva det betyr. Morsomt ord dog. Skulle være komposisjon :-)

StigB
Marius N.
Hei, tøft dette. Får følelsen at han/hun vandrer på en liten mini jordklode:)
Liker den harde kontrasten som bidrar til den grafiske effekten.
mvh Marius
Arne S.
Bekkelund'slynga oppe til venstre er herlig elegant. Strukturen i forgrunnen funker. Men personen framstår med høy elg-i-solnedgang-faktor. Person i silhouette er (liksom) første og beste, og ofte eneste, løsning for å finne et komposisjonselement. Det blir for enkelt - og det holder ikke for deg.

En roterende hund som hopper tre meter kunne funket her. Eller en virkelig elg.

;)

Espen A. I.
Pent og grafisk. Liker s'en.

Espen.
Peter M.
Får gode assosiasjoner til Mario Giacomelli sine kontrastrike/grafiske landskapsfoto. Første øyekast er fortryllende delikat, men jeg er også enig med Arne S. at det blir for enkelt. Det er klisje', men jeg er på nippet til å like det. Så nesten!

Peter
Hans Olav S.
Ganske minimalistisk dette. Strukturen i forgrunnen gir meg assosiasjoner til maleren Vincent Van Gogh's korte penselsstrøk, det fungerer. Får også som Marius assosiasjoner til en liten mini jordklode. Fint med den veien som slynger seg inn fra venstre, men jeg får ikke helt tak i hva det er med den personen, kanskje han er ensom. The last man on earth?

Mvh
Hans Olav



Ketil K.
Jajja, de fleste "gamle" har vel tatt kvelden her på foto.no og holder vel på med sitt hver for seg rundt omkring. Ekte 70-talls det her. Forgrunnen tar kaka og gir sammen med S-profilbekken all ønskelig dynamikk i en eksepsjonelt utført komposisjon.
Thorfinn B.
takk for alle kommentarer..og til deg Ketil som tar deg tid til å kommentere tidlig på morningen :-). Hyggelig at kompen falt i smak.
Håvard F.
Grafisk tilnærming, spennende komponert. Dette var flott
Thorfinn B.
Takk for det Håvard :-)
Roar B.
Få elementer gir rom for mange interessante historier..
Evelyn S.
Likte dette. Utfordrende, tilfredsstillende hodebry dette. Ser du har mange gode og inspirerende bilder!
Thorfinn B.
Takk for kommentarer, Evelyn og Roar (sorry min sene respons).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu