Ørsta
Her ser dere Ørsta og hovdevatne. Bildet er tatt ifra HelgeHornet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger360
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_400190} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Anders W.

Liker bildet veldig godt. kompossisjonsmessig bra. Linje drar en inn i bildet og skaper god dybdevirkning.Blåfargen på både på himmelen og vannet er veldig bra. Ingen områder som registreres som utbrent heller :)
Lisbeth S.

Hei
vakkert landskalpsbilde i flotte farger og fint lys,
Et bilde du kan være godt fornøyd med.
mvh Lisbet
Ole Arne S.

Flott oversiktsbilde av Ørsta dette..
Gode fargetoner og kontraster..
Fin komp og utsnitt...
Har hvert mange ganger oppe på saudehornet (ser nesten toppen helt til venstre), nydelig utsikt og landskap i alle retninger..
Liker bildet godt..
Ha en fin uke Charlotte...

mvh Ole Arne
Ole Petter .

Hei dette ble en vakker utsikt av ørsta,fine farger og utsnitt....
Mvh Ole Petter
Avsluttet .

Nydelige farger og flott perspektiv.


Arne
Jon Petter S.

Mye gode kommentarer her, og jeg istemmer.

Nå skal du få bittelitt kjeft. egentlig er det ertspørsmål du må besver selv, men i og med at jeg har fått det samme spørsmålet stilt tiat og tuat har jeg få skrupler med å videreformidele:

Har du holdt kameraet vannrett? er bildet i hovdesak litt blått? Kunne det ha hjulpet med litt skjerping (bildet altså)?.

Det var det tekniske fra min side. Kom,posiosjon er jeg elendig på 'but here goes': Du har med neon strå på bildet. Jeg synes det er hgelt greit, men her synes jeg det blir litt iter av det (alt eller ingenting :-) ). Om du kunne fange bygda i en bue av strå i underkant (dvs. litt fler strå enne det er nå) så ville det 'kanskje' hjelpe. Muligens at det vil blitt mye postkort av det, men i alle fall et forsøk fra min side.

En annen Liten ting. Legg ut litt teknisk info om bildet. White Balance, lukkertid, blender osv. I alle fall litt hva slags kamera du har brukt. Det hjelper på når forståsegpåere skal si noe om bildene dine. Gi blaffen i om du har superduper eller mobil - si det! Alt hjelper.
Charlotte S.

Tok bilde for ca 1-2 år sidan, brukte et Canon Ixus digitalkamera. Tok egentlig ikke så mange bilder da, men jeg syntes att dette bilde var bra.
forgrunnen kunne kanskje ha blitt oppskarpet noe.
Ellers så liker jeg kompossisjonen slik den er.
Jon Petter S.

Ja, jo. skal være enig, til en viss grad (innrømmer aldrig feil, bortsett fra når det kommer til rettskriving. ;-) ). Synes fremdeles du kunne tippet kameraet litt ned for å unngå det jeg mener er tomrom. Hadde det vært noen utfyllende skyer der, er jeg enig. Slik som der er nå hadde det gjort seg bedre med flere detaljer i forgrunnen enn tom himmel.

Men jeg kan ikke få undersatreket det nok. Det er ofte noe som går både gud, hvermann og proff forbi, pass på horisonten! Når du legger ut et bilde så gjør det så uendelig mye at det er horisontalt. Om du ikke er klar over det, så legger du kanskje ikke så mye merke til det, men er du først blitt oppmerksom på det, så utgjør det en hel del (synes jeg, da i alle fall) Ikke uten grunn at jeg kommenterer det, i og med at jeg har fått kjeft for det selv ;-).

Syne jeg kan nevne dette også: Det er ikke nødvendigvis kameraet som gjør fotografen, men fortografen som gjør kameraet. I Norge er det blitt en oppfatningn av at man må ha hotte ting for å ta hotte bilder. Jeg er et utmerket eksempel på det motsatte; Har hott utstyr, men føler meg ikke sikker på bildene i det hele tatt.

Min Moral er: gi gass, eksperienter med det du har, les litt teori, kom ut med kjempebilder i andre enden. Bare husk, vannrett horison ;-)
stian d.

Hei Charlotte.

Et pent veleksponert bilde du har tatt her.
kunne kanskje vært litt mer forgrunn, men alt i alt et finfint bilde:)

Tommy L.

Hei, veldig fint bilde. sikker på at dette er tatt med ett digitalkamera? ;)
Dette bilde skal du være stolt over, liker fargene.
Charlotte S.

ja, takk :D
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu