Kamp om ballen
Her kriges det om ballen
Kamp mellom Træff og Fortuna
Her er det skikkelig innsats om ballen
Utstyr
  • Canon EOS 50 D
  • 300 2,8 L
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_400685} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Carsten A.

Greit opptak fra idrettsutøvelse, men noe som rent billedmessig kanskje ikke blir så høyt vurdert.

Det billedmessige er det sentrale ved vurderingen av bilder på FOTOdotNO. Litt vel hardt lys er det også her. Situasjonen er neppe spesielt fortellende utover den sporten det dreier seg om. Aktørene er ukjente for betrakteren, og som alt antydet er det mht. til lys eller annet ikke noe som skaper spesiell billedmessig interesse.

Bildekommentarer på FOTOdotNO er meningsytringer, men det litt for slitsomt å skulle markere det i hver eneste setning med et "etter min mening" el.lign.

MVH CA
Øyvind S.

Et bilde som lyser av energi og innsatsvilje, kryssende ben og ballen fint plassert i komposisjonen, bevegelseuskarpheten kler dette bilde , det gir mer action og spenning, et velykket reportasjebilde som kan ha stor interresse i lokalavisen..
Øyvind
Per Tormod N.

Her tror jeg det er stor forskjell på om en er lideskapelig intersert i fotball eller ikke.
Det har jeg erfart tidligere med sportsbilder.
Litt av grunne til at jeg la ut dette bildet
Carsten A.

Men det å lage bilder som engasjerer - engasjerer ut fra bildet innhold alene - er jo en ganske vanskelig sak. Det gjelder uansett om det er sport, natur, mennesker, landskap, katter - eller hva det nå kan være som er motivet. At man stiller seg reservert til et sportsopptak antyder i og for seg intet om sportsinteressen, med bilder av mennesker, landskap, hunder eller arkitektur er det likedan.

MVH CA
Per Tormod N.

Jeg kjenner folk som hater fotball og som hadde gitt terninkast 1 uansett så lenge det handler om fotball og de hadde gitt terninkast 6 på alle elgi solnedgang
Carsten A.

PTN: Dersom du med denne uttalelsen mener å si at du kjenner mennesker som ikke interesse for eller sans for bilder er det sikkert riktig.

MVH CA
Per Tormod N.

Bilder er de nok interesrt i,men jeg mener at vurderuín/kritikk av bilder har mye med interesse å gjøre, er du glad i natur liker du naturbilder er du en sportsgærning liker du best sportsbilder osv.
Dette gjennspeiler seg selvfølgelig i kritikken på denne siden.Det er for såvitt greit for det er summen av all kritikken som er spennede å lese.
Per Tormod N.

Det var bilder -Kraftfullt- jeg likte,men det er det ingen som har kommentert.
Avsluttet .

her skal ikke bildet dømmes etter komposisjonsprinsipper som,i likhet med de fleste action/sports-bilder, det er situasjonen som gjør bildet
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu