Sommeren kom til Sognsvann i dag
For mange er løvetannen ugress, men her ved Sognsvann bidro den til god stemning i det flotte været. Denne dagen fikk mange den første sommerfornemmelsen med 25 grader i skyggen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-05-30 23:06:28
    Versjon #2
Utstyr
  • KonicaMinolta 5D
  • Tamron 11-18 mm, f/4,5-5,6
  • Brennvidde11 mmmm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt. Lå på magen og tok bildet, for jeg hadde ikke med meg vinkelsøker. Iso 100 raw. Etterbehandling i PE6.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_400955} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Odd A.

Flott bilde av løvetann med vannet i bakgrunnen. Ser ut til å være en del vikinger som forsøker vannet på Songsvann. Vil tro det er rimelig kaldt. Jeg er av de som liker å være helt for meg selv når jeg er på ute i naturen så jeg hadde helst sette at det ikke var så folksomt på bildet. Dette er min persjonlige preferanse. Jeg forstår at dette ikke er lett å oppnå i Oslo. Velger derfor å se bort fra alle badegjesten og gi et pluss for bakgrunnen.
Mvh
Odd
Torbjørn P.

Et pent gla'bilde!
Liker godt de sterke fargene.
For å gjøre det enda bedre synes jeg det gresstrået som stikker opp kunne vært nappet bort.
Greina opp til høyre burde vært fjernet i PSE.
Blir kanskje å strekke det litt langt å si at du burde ropt over til alle som nøt sola borte til høyre der: "Kan dere trekke 50 meter tilbake et øyeblikk, skal bare ta et bilde her!" ;-)
Erik U.

Takk for kommentarer, gutter!
Jeg synes også det gir best naturopplevelser med et mindre antall mennesker, og jeg må innrømme at jeg ikke drar til Sognsvann for å være ute i naturen. Men det er jo fint at folk kommer seg utendørs i alle fall. Av og til synes jeg det er greit å ta bilder hvor det også er mange mennesker, men da er det jo en annen historie man ønsker å fortelle.

Jeg har nå lagt ut en pyntet versjon.

Hilsen Erik
Lars E.

Hei Erik !

Dette var et bilde absolutt etter min smak. Knallsterke og fine farger i et fyrverkeri av et bilde fra Sognsvann.

Løvetann i forkant av bildet skaper en stor dybde. Komp og utsnitt synes jeg også er meget bra. V2 er nok min favoritt.

Som Oslo gutt har jeg vokst opp ikke langt unna Sognsvann så det er morro å se bilder fra kjente steder. Har tilbakt mye tid ved Sognsvann og dette bildet vekker i tillegg gode minner.

M.v.h.
Lars

Erik U.

Hyggelig at du liket bildet, Lars!
Og ja, jeg synes også det er fint å se bilder fra steder man er kjent.

Hilsen Erik
Odd E. k.

Flott idyll ved songsvannet. Bra dybdeskarphet og en fin lav fotovinkel der løvetannen er med på å skape stemning. Fint med folkene som leker seg i vannet. Liker det store utsnittet.

Mvh

Odd E.
Tove H.

Flott sommerstemning fra Sognsvann. Gode farger og flott dybde. Liker hvordan løvetannen lyser opp i forgrunnen som et positivt bidrag til stemningen. Liker de badende og soltilbedende i bakgrunnen. Et feel-good- bilde!
Hilsen Tove
Ann Kristin S.

Flott sommerbilde med klare fine farger og vakkert motiv. Flott at du valgte den lysende blomsten som hovedmotiv og ikke badegjestene. Skarpt. Versjon 2 ble best.
Mvh Ann Kristin
Erik U.

Tusen takk til dere, Odd E., Tove og Ann Kristin for positive tilbakemeldinger!

Hilsen Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu