Seperasjon
Et bilde i en serie om mennesker og emosjonell smerte.
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_401180} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Isidoros P.

Hei Kjetil
Et barn og en voksen som er klar å flykte fra et sted som ser allerede forlatt ut.Seperasjon er ditt tema men som vannlig det drejer seg om smerte ,frykt,svikt og lidelse i mennesker.
Det ser ut at du har valgt en grupe av mennesker denne gangen som står for fall.Heldigvis du gir håp for de to.Måten som de står sammen og måten guten ser opp mot den voksen personen viser at de to kan klare det sammen.
Jeg har tatt som unganspukt at de to er et barn -gutt og en voksen-mor.Men det kan godt være søsken..Det forandrer ikke så mye..
Som alle bildene dine er også dette sterkt ,mørkt og grundig gjennomtenkt...:)
Håvard F.

Igjen godt formidlet Kjetil.
Her ser jeg to mennesker.. For meg kan det se ut som en mamma og en sønn. De skal reise. Fremtiden er usikker for dem... hvem reiser de fra, hvorfor, hva? Et bilde som skaper spørsmål.
Du treffer bra igjen.
mvh
Håvard
Marit O.

Et godt bilde som forteller meg noe Kjetil,blikke til den lille forsterker budskape ditt,nok et flott og gjennomført bilde fra din hånd!

Mvh Marit
Kjetil K.

Isidoros, Håvard og Marit: Tusen takk for tilbakemeldingene. Godt at det treffet! :)

-Kjetil-
Øyvind S.

Et sterkt bilde med få elementer, det blendene lyset som treffer de to gjenspeiler et vist håp eller en forsatt hard vei om fremtiden,nye veier skal de gå.. barnets blikk mot moren forsterker det hele.. du treffer godt her..
Øyvind
Lill Beate Bru F.

Sterkt fortellende bilde som får meg til å undres på historien her.
Du formidler historier godt og du får oss betraktere til å tenke/undres og tolke, da syns jeg du har oppnådd veldig mye, kreativt og godt utført i all enkelhet!:-))
Kjetil K.

Øyvind og Lill Beate: Takker så mye! Morsomt at dere likte bildet :)

-Kjetil-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu