Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger200
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_401305} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Isidoros P.
Veldig interesant stend du har her...
Det er en sånn strand jeg kan tenke meg til sommer..:)
Lyssetingen og fargene både i sanden ,vennet og ikke minst i himmelen er "eksotiske" men dempet og dette skaper en annerledes stemning enn det man får av de vanlige reise bildene..De to menneskene i bildet forteller meg litt mer om stedet.. og kanskje tiden som bildet er tatt..? Ja spenende sted og bilde.Jeg liker det.Kom etter hvert med litt opplysinger om stedet..:)
erika gohde s.
Tusen takk Isidoros for kommentarene dine, er glad du synes det ble et interessant standbilde. Stranden ligger på øya Phu Quoc (Vietnam). Tok mange bilder derfra og ble nesten kjent der for at jeg ikke var interessert i å ta bilder av solnedgangene. Styrte unna den og var denne dagen spesielt heldig med himmelen, syntes jeg. Har ved en feiltagelse brukt høyere ISO og ble litt misfornøyd med kornetheten, selv om den ikke er veldig dominerende? De to menneskene må være med i bildet, kunne kanskje ønsket dem noe nærmere nå?
Erika
Avsluttet .
ET flott bilde det der ;) får lyst til å bade nå..

Mangler litt farger men eller skarpt og fint..
:O
Isidoros P.
Kornette er ikke i mine øyene.Om du får nærmere de menneskene blir det ikke en god del av den finne forgrunnen spist opp...? Og er det ikke viktig i en strandbilde å ha en del av land i bilde..? Menneskene passer bra inni bilde..Litt uenig med Geir her at fargene magler..de bare ikke dominerede..men det er også litt smak og behag..da:)
Per Harald G.
Eit flott og annaleis strandbilde, syns eg. Likte den skya himmelen her, som gjer at stranda og menneska kjem betre fram. Ja, menneska må vere der, men kanskje ein tanke meir til venstre?
erika gohde s.
Tusen takk igjen Isidoros og tusen takk Geir og Per Harald for kommentarene deres. Er enig i at jeg ikke kan kroppe bildet for å få de to menneskene nærmere. Blir det ikke vanskelig å få personene mer til venstre?, da må jeg vel "klippe" dem ut (i PS) å flytte dem i bildet?. Sola er nesten helt nede, derfor er det vel ikke så sterke farger. Takk igjen til dere.
Knut Georg F.
Lekkert strandbilde med flott toneomfang, både på himmel og hav. Fine farger, og passe med mennesker på stranden:-)
Mvh Knut
erika gohde s.
Tusen takk Knut, for hyggelige kommentarer.
Mvh Erika
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu