Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger427
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_401318} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bjørnar P.
Skummel type, dette! :) Kan jo nærmest se ut som hunden blunker til oss samtidig som den flekker tenner og sikkelet renner...Må vel kunne kalles dobbeltkommunikasjon dette? :)
Ville vurdert å dempe høylysene litt i området tenner / sikkel. Ellers en fin gråskala.
Noe bildestøy på bakgrunnen som ikke sjenerer, men som dog kan fjernes uten bivirkninger.
Tett og fint utsnitt, og god skarphet der det betyr mest.
Thorbjørn R.
Tett og passe intenst. Bruken av sorthvitt og det litt harde lyset i munnpartiet er med på å forsterke uttrykket.

Mvh Thorbjørn
Arne S.
Tett og godt utsnitt. Som betrakter får jeg en ubehagelig god kontakt med villdyret. Det setter jeg pris på - så lenge jeg har en skjerm å skjule meg bak. Komposisjonen er ikke fullendt. Plassering av et hvite øyet er motivets tyngdepunkt og er ikke optimalt plassert i flaten. Men det er heller ikke velgdig galt, for å si det slik. Mulig det er noe med komposisjonen/utsnittet som helhet.

Tennene, som også er et hovedmotiv, burde så absolutt ha vært jobbet med, dvs mer kontrast/mørkere, slik at dramatikken i knuRRet blir framhevet.
Øivind Helge E.
For en fantastisk "look"! Et herlig hundeportrett. Ville nok økt kontrasten enda et hakk for å fremheve dramatikken i bildet. (men forsøkt å mørknet tennerne litt så de kommer bedre frem)
Avsluttet .
Kjempeinnhold, ingen tvil om hva som formidles av signaler her. Akkurat nok utsnitt for å sette fokus på hendelsen, i tillegg "lynet" i øyet som setter prikken over i'en. Tennene nevnes, kunne nok forsterket enda mer, men er ikke avgjørende.
vh kjellh
Kristin S.
Tusen takk for fine tilbakemeldinger.

Bjørnar: Dobbelkommunikasjon, ja der er ikke så farlig som det ser ut, hunden smiler faktisk:) Bakgrunnstøyen er et bevist valg for å forsterke uttrykket.

Arne: Er veldig enig med innvendingene dine. Har gjort en liten beskjæring for å få øyet i det gyldne snitt, fordi jeg synes det passet best i dette utsnittet. Men det er noe med komposisjonen utsnittet i sin helhet som du nevner. Har sett å sett på bilde før jeg la det ut, men fikk ikke helt taket på hva det var. Det er noe med balansen i bildet, kameravinkelen eller rett og slett at hundens posisjon skulle vært annerledes.
Det er noe med venstre bildekant (der de lyse gråtonene) er som ikke stemmmer, vet ikke helt.

Hadde en anelse om at tennene ble for lyse så skal jobbe mer med det.

Igen mange takk for konstruktive og utfyllende tilbakemeldinger alle sammen.:)

Kristin
Carl Martin N.
fantastisk uttrykk! Ser ut som det muligens kunne vært mørklagt litt fra snuten og ned, men det er en bagatell. Herlig bilde!
Jan-Vidar B.
Artig og annerledes hundebilde. Tøfft utrykk på hunden. Liker bildevinkelen du har valgt, men føler det er litt trangt i topp, mulig det er den beste løsningen. Likte det godt fikk satt igang smilebåndet hos meg..:)
Jan-Eilert P.
*ler. hahaha. morsomt. Jeg kjenner jo denne dama ganske godt.

Bildet er etter min smak.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu