Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger451
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_401879} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Bjørnar P.
Fin stemning. Nedre halvdel bli litt for innholdsløs for meg, så jeg ville beskjært noe, alternativ jobbet mer med etterbehandling for å få strukturer og mønster bedre frem.
Arne S.
Bildet må være slik. Flaten må være slik. Ellers forsvinner dynamikken. Det gjør ingenting om deler av flaten er "tom", når de øvrige elementene balanser. Og det gjør disse tre elementene. Ingen kan unnværes.

Igjen en enkel, hverdagslig skildring utført på en varsom og talentfull måte. Fiskeren har en tidløs positur. Fargevalget er utradisjonelt, men det fungerer.
Anita D.
Stemningsfullt bilde med et litt poetisk og samtidig et minimalistisk uttrykk.

Nedre del av bildet trenger ikke inneholde noe mer for min del, og heller ikke beskjæres. Men jeg skulle gjerne sett mer av den blanke overflata og de større krusningene over hele nedre del av bildet.

Fint med de små silhuettene av menneskene som fisker, og elementene som balanserer.

- anita :)
Jan-Vidar B.
Likte dette godt ga meg en god sommerfølese. Fargetonen ga bilde et sommerlig preg. Liker komposisjonen veldig godt. Syns bilde har for liten dybdeskarphet, skulle gjerne ha sett måka skarp..:)
Inger-Lise S.
Et nydelig bilde dette. Jeg liker fargevalget,siluettenes plassering og syns det gjør seg svært godt med den store forgrunnen. Pluss for bølgene helt i forkant.
Et bilde det er en nytelse å se på, enkelt og delikat.

Inger-Lise
Per Einar G.
Liker det minimalistiske preget ved ditt valg av komposisjon. Harmonisk og sommerlig preg der overgangene av fargetonene i bildeflaten er gode. Jeg stusser litt på bruken av gult, litt for mye gult etter min smak og jeg hadde personlig dradd litt over til orange for å få et mere naturlig preg, men det er en smaksak.

Mvh
Per E.
benjamin p.
Liker dette bildet godt. Minimalistisk, men med en spenstig komposisjon. Blikket dras opp til venstre hjørne der vi får se guttene med fiskestangen.

Får en skikkelig sommerfølelse av bildet.. :)
Avsluttet .
Når jeg ser dette bildet får jeg følelsen av en litt disig og lat sommerdag.
Så lenge det er struktur i vannet syns jeg ikke det gjør noe med den store tomme flaten,øynene trekkes automatisk opp mot der det skjer noe.
Liker gulfargen da den er med på å forsterke den lyse sommerdagen(morgen eller kveld),ikke alle solned/oppganger er like sterke.
Syns måten du har plassert de tre elementene på er med å skape ro i bildet.
Tone
Svend Wiig L.
Hei Stig Børre!

Det skal et godt øye til og fotografisk innstinkt å plassere de tre viktigste elementene i bildet oppe til venstre bildekant!
De forskjellige sjateringene/mønstre i vannflaten, bærer motivet(-ne) til nettopp være så "ubalansert" i bildeflaten! (Spesielt de mørke bølgene i nedre kant!)

Fargene, som nevnt av Arne, er utradisjonelt men fungerende positivt!!

Meget godt sett/laget og tatt!

Ps: Historien og innholdet er selvfølgelig det jeg liker aller mest!!
Alt det andre er bare med på å forsterke stemning og kvalitet!!

Meeeget!!:)

Mvh Svend
Erik J.
Fin og var sommerstemning. Komposisjonen fungerer veldig bra, understreket av den begrensede dybdeskarpheten som jeg har sansen for. Både måka og kameraten venter tålmodig i tillit til fiskeren, fine utrykksfulle positurer på alle. Bølgen i front og øya forsvarer flatebruken.
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg liker hvordan du gjentatte ganger får så mye ut av hverdagslige situasjoner. Det er utrolig bra å se! Her har du et veldig godt sammensatt bilde, og jeg liker den lille motstanden man får etter valget ditt med elementer i øvre del. Bølgene nederst gjør svært mye for balansen, og de er derfor med på å redde den visuelle opplevelsen av bildet. Jeg synes også at det er bra med det ene blikket fra barnet, det gir litt mer liv og noe ekstra. Fargene er varme, annerledes og heldig for bildet. Jeg kan ikke finne noe å trekke ned på her.

Mvh Ingebjørg
Håvard F.
Synes du har en fin gyllen gjennomgangstone i ditt bilde. Det liker jeg godt. Også det minimalistiske preget og de store tomme flatene som jeg synes fungerer. Fin kom i 1/4 av bildet som igjen gjør seg i hele formatet.
Bra
mvh
Håvard
Stig Børre E.
Takker for gode tilbakemeldinger.
BP: Jeg var inne på tanken å beskjære i bunn, men det var før jeg fikk betraktet bildet på en større skjerm. Bølgene i bunn er veldig viktige i mine øyne.

Svend: Plasseringen er helt logisk i mitt hode, det var ingen andre alternativer som dukket opp. :-) Jeg tok en drøss bilder, men med samme utsnitt. Guttene endret positurer og måka flyttet på seg, men rammene var de samme.

"Fargevalget" som flere av dere kommenterer, er ikke et bevisst valg. Overeksponering og auto hvitbalanse skapte uttrykket. Nødvendige kontrastjusteringer i etterkant forsterket fargene noe, som måtte roes litt ned. Forsøkte å justere hvitbalansen i etterkant, men landet på "as shot" :-)

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu