Rådhuset i Bamberg
Bamberg er Tysklands eldste by, gamlebyen hører til UNESCOs liste over verdens kulturarv. En fantastisk by som absolutt er et must å besøke for alle fotografer. De hadde forresten fantastisk godt øl også her! En særlig spesialitet er den bambergske Rauchbier (røkøl).
Er meget godt fornøyd med vannet, som gir hele bilde et eventyrlig preg, samtidig som lyset blir oppfanget på en trollsk måte. Litt synd med det ene lyset som gir litt for mye motlys.
Bildet inngår i albumet Tyskland 2009 - Bygninger og arkitektur
Utstyr
  • Canon 400d
  • Sigma 10-20mm 4-5.6 EX
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHDR, stativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_401984} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Tom Dysa S.

Det er jo flott motiv og fine farger..men bilde er jo så¨til de grader skjeft atte,, litt vannskelig og se helheten her..når det er heller så til høyre..

Rett opp bilde,og du kan jo enkelt klone bort det utbrente partiet etter lykten i muren..
Mvh Dysa
Anders H. L.

Takk for konstruktiv kritikk, skal prøve å redigere litt videre.. ;-)
Ingunn T.

Åpenbart et attraktivt motiv ja. Var sikker på at du hadde valgt skjevheten med overlegg, men er nok enig at jeg ville foretrukket det rett ja. Ditt valg av lukker her fungerer godt. Jeg ville kanskje gjort et lite kutt i venstre kant.

Mvh Ingunn Teigen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu