kan mange halve personer gjøre et helt bilde?
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger419
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_402234} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Morten M.
Synes bildene dine er preget av liv og begevelse. Er ikke vant til å kritisere bilder av den typen du her presenterer, men synes likevel balansen,SH og motiv gjør bildet spennende ! Når du tar et slikt bilde, venter du på motiv eller ser du det etterpå? Liker det, :-) hilsen Morten
Stig Børre E.
Det som gjør bildet for min del er det halve, uskarpe og smilende fjeset i front. Det er veldig viktig. Blikket på gutten bak virker litt ufokusert, nesten så jeg ville vurdert å kappe i topp slik at bare smilet ble igjen, men da blir det for trangt fra armen til bildekanten. Fin balanse i komposisjonen med innhold fra øvre venstre hjørne, ned til høyre hjørne. Tonene er fine, men jeg syns korningen blir i overkant. Gladbilde.

StigB
Marius N.
Hei, Her er det mye bevegelse og glede. Barn som leker i sanda er et fint motiv og syns du har klart å fange dette veldig bra.
Blikket på gutten i framkant blir litt for gjengrodd syns jeg, skulle gjerne sett øye litt tydligere. Liker skråplanet på komposisjonen, fin balanse
mvh Marius
Arne S.
Godt eksempel på beskjæring som fungerer. Selv om ansikt og kroppsdeler er kuttet har bildet en slags harmoni. Budskapet er tydelig, balansen er god. Det er en fin dynamikk i flaten. Bevegelsen går i leseretningen og føles derfor uanstrengt.

Korningen på den fremste gutten tenderer til støy, men du verden - et herlig fotografi.
Carl Martin N.
lekkert, spennende utsnitt og herlig liv og stemning. Kunne vært veggpryd dette.
S. N.
Takk for kommentarer !

Jeg var spent på om beskjæringene ble for drøy, eller om mange armer, bein og smil tilsammen ville veie opp for kappinga, hvis det bare ble liv nok, og komposisjonen/balansen holdt.

MM - Det er litt begge deler. I denne situasjonen mener jeg at jeg prøvde å få til dette med uskarp forgrunn og skarp bakgrunn på de nokså viltre guttene, som jeg har mange bilder av, men det var først seinere, foran dataskjermen, at det ble et fullt å å trangt utsnitt.

SBE og AS, ja den korninga ser jeg ikke ble helt optimalt, skal prøve å fikse det. Den foreslåtte kappinga til SBE har jeg vurdert og forkastet, av samme grunner som deg :)

MN og CMN -takker :)




Hans Jacob H.
Jeg synes også dette fungerer fint med dette utsnittet. Den utstrakte armen til gutten der bak binder sammen komposisjonen på en effektiv måte. Fine uttrykk. Her er det lek, fart og morro.
Svend Wiig L.
Hei Silje!

Nå er det vært endel snakk om beskjæring og da spesielt ansikt!
Dette blir for meg et godt eksempel på at det godt kan gjøres. Alle 3 er det gjort det med!
Den nærmeste; halve ansiktet, den midterste; over pannen og til venstre; hele hodet samt halve kroppen!

Som regel ser jeg på historien i bilde først og etterpå beskjæring og komp/teknikk! Her ble det motsatt!:)

3 gutter på stranden med lek og smil!
Men, hva er det de leker!? Så for meg en piggtrå, over benet/helen, noe som kanskje kunne være en realitet på "disse kanter!?"

Godt utført foto som ikke gir hele historien og der jeg fortsatt er et ? hva er det egentlig det han til ve. holder i hånden?!
Korningen er kanskje i drøyeste laget men forstyrrer ikke nevneverdig helheten!

Mvh Svend
S. N.
Takk til dere to siste også,
HJH- er enig i at den arma er viktig.
SWL -ja, lettere inspirert av alle kuttene siste tiden kom jeg på at jeg hadde dette i arkivet og fikk lyst å prøve det på foto.no, for å se hvor mye det kan kuttes samtidig som man beholder innholdet. Evt om kutt kan framheve innholdet, konsentrere det, slik jeg har prøvd på dette litt eldre bildet, der det også mangler litt skalper og lemmer: bilde nr. 362826
Det er forøvrig ikke piggtråd, bare en slags lang grønn strandvekst, Hva leken gikk ut på er jeg ikke helt sikker på, ut over at jeg tror jeg var med på den.
Silje




Erik J.
Her fungerer det meste, selv om ingen har lykkes å komme hele med på bildet! Utsnittet fungerer utmerket, ikke minst på grunn av fart og bevegelsesretning, og armene til den sorte binder de tre sammen på fin måte. Jeg syns også du har vært heldig med bekledningen av dine modeller, det gjør beskjæringen av de hvite behageligere og framhever den sorte som det viktigste komposisjonselementet. Korningen skremmer ikke meg, jeg syns den er viktig for bildet.
Anette O.
Flott! Liker den kornete looken, dybden i bildet, smilene, og de brutale kuttene dine. De funker. Synes planten til venstre rundt guttens ben gjør bildet spennende.

Anette :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu