Hjertering
Utstyr
  • D60
  • Nikkor VR 24-120
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBok brettet ut på en puff. Belyst med en liten hallogenpære plassert over og litt bak motivet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger361
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_402292} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Terje R.
Har sett denne leken med oppslått bok og ring noen ganger nå. Men da har det gjerne hvert bibel som bakrunn,her har du brukt noe helt annet:-)
Dette kunne vært noe skarpere å renere.
Daniel Shay L.
Bibelen er ikke helt min greie nei. Krim ligger nok nærmere mitt hjerte:-) Må nok jobbe litt mer med dette ser jeg. Burde jeg kutte litt i kantene?
Terje R.
Kantene er greie nok, ville gjort det noe skarpere hele bildet. Litt lengere eksponering å du ville fått sett arkene i boka i bunnen.
Morten M.
mener det funker bra, det er vel ikke et poeng lese hva som står i boka. poenget er jo rngen og hjertet. syn det er bra jeg. om man skal pirke kune boka vært fra 1800tallet, men et slitt og sephia look over det hele.
Geir Roger S.
Hei Daniel,

Fin skyggevirkning av ringen. Men boken bør som også påpekt av andre være litt mer passende til historien du vil fortelle. Hvis du ønsker å fortelle en historie om krim, synes jeg bildet neppe klarer det uansett om det er en krimbok. De fleste vil vel assosiere boken med en Bibel uansett, og ringen med et hellig ekteskapsløfte basert på kjærlighet (skyggen).

Jeg må innrømme at jeg er en litt detaljorientert nysgjerrig type, og kunne ikke la være å lese en del på sidene i boken, som begynner med. "- Jeg har da en tang i bilen. En jævla grov kjøter av en avbiter." Jeg synes for min del at dette ble så morsomt at bildet mistet all seriøs mening. :))

Forøvrig synes jeg lyssettingen ovenfra var bra, ikke bare pga. skyggevirkningen til ringen, men det gir også en følelse av håp (lys der fremme), noe som faller inn i den allerede nevnte assosiasjonen. Ringen (med skygge) ville jeg ha midtstillt litt mer nøyaktig i bildet.

Totalt sett synes jeg bildet var ganske bra.

Mvh GeiR
Geir Roger S.
Midtstillingen av ringen (med skygge) er god nok.
Jeg var visst litt for rask da jeg uttalte meg om dette.

Mvh GeiR
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu