Bildet inngår i albumet Campingliv - Har blitt caravaneier med fast plass, platting og fortelt...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger458
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_402315} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
John S.
Du viser her et (for meg) fortellende fotografi. Fotografiet forteller en grei historie om livet på en campingplass. Spesielt likte jeg lyktestolpene og skiltet som (for meg) er en typisk campingvogn greie. Er det mulig å få se flere detaljer fra campinglivet? Pelikanen i plast, regnmåleren og andre nyttige ting.

Jeg synes du forteller en fin historie med dette fotografiet. Dette kan bli en fin bok med tiden.

John
Hans Jacob H.
Dette caravanlivet har jeg aldri riktig forstått meg på, men mange artige observasjoner kan man nok gjøre på et slikt sted, som denne. Regner med at det kommer flere nå som du har vogna vel plassert. Spikerteltet kommer sikkert på plass også tenker jeg. ;)
Kanskje litt lavere standpunkt slik at flagget hadde kommet mer klar av vogna og antennen?
Kristin S.
Et litt vanskelig bilde å kommentere, men skal prøve:) De ulike elementene i komposisjonen er fint og annerledes plassert (som er likt deg:)) og det er bra. Mulig jeg også ville hatt litt lavere kamerastandpunkt. Ellers er jo det et fortellende bilde, eieren er nu iallefall vålerengafan:) Det skal bli morsomt å se flere bilder i denne serien.

Mvh Kristin
Stig Børre E.
Takker for tilbakemeldinger. Det er absolutt mye rart å se på denne plassen, men etter hvert som jeg surrer rundt der så begynner jeg å venne meg til alt det rare. Ting begynner å se normalt ut i mine øyne. Skremmende... :-)

Enig i at standpunkt og perspektiv er litt rett på og kjedelig. Bildet er tatt med svak tele. Skal prøve igjen neste kampdag med vidvinkel og et litt sprekere perspektiv.

StigB
Svend Wiig L.
Hei Stig Børre!

He-he!!

Jeg måtte gooooogle på denne "plassen" og fant dette:

Schous plass (1-7, 2-24)[1] er en plass på Grünerløkka i Oslo, mellom Thorvald Meyers gate og Toftes gate, bak tidligere Schous Bryggeri. Plassen er oppkalt etter bryggerieier og legatstifter Christian Julius Schou (1792 - 1874), som i 1837 overtok Youngs bryggeri og døpte det Schous Bryggeri. Plassen ble opparbeidet først i 1887. I årene 1915 og 1916 ble plassen parklagt, og parkanlegget ble senere opprustet i 1986. Den søndre delen av plassen har nå en lekeplass. Plassen fikk sitt navn av bystyret i 1874.

Ikke et blikkfang men når en kjenner autor.....blir det,desverre til autors fordel!!

Ikke mye spennende ved første øyekast...!

Greit lys med vinden i seilene som forteller noe annet!
Lyktene har du plassert riktig!?:)

Mvh Svend
Erik J.
Det har slått meg at "campingtilhengere" har en klar tendens til overeksponere sine interesseområder. Bildet ditt bekrefter denne observasjonen, og interesseområdene overrasker ikke. Så innholdet syns jeg er fint på plass med et elegant understatement, forteltet i rupanel kan jeg lett forestille meg uten å se det.Men helt ulik deg er ikke elementene satt sammen med et forventet overraskelsesmoment, det er rett og slett rett på...
Georg B.
En snål komposisjon, med en påfallende plassering av elementene. Det har kanskje med forståelseshorisont eller noe sånn å gjøre, men jeg faller umiddelbart for vogna, flagget, skiltet og naturen (naturelementet kunne vært tydeligere, menmen); dette viser for meg vif-supporteren på ferie i lite hjemlige omgivelser, og med et behov for å skape noe kjent miljø rundt seg. Schous plass? Han savner vel Schous Corner (tidligere klassisk vannhull, nå revet). Elementene er for meg meningsbærende, men komposisjonen kunne vært annerledes. Det blir vel mye himmel oppe til høyre, og skogen bak litt ubetydelig. Ellers et fint "krasj" :)
Håvard F.
Mye å lese i dette bildet. Selv uten mennesker.
Fotballdilla - TV antenna i bakgrunnen viser også at her sees det på tv ofte når det er fotball på skjermen, fasjonabel beliggenhet. Bra vogn for å tilfredstille "mor" ?! Hva er viktigst... Fotball - eller.....
Bare fantasien kan stoppe enn her ;)

Digger bildet.
mvh
Håvard
Øyvind A.
Her ser det nærmest ut som du har forsøkt å komponere bildet med mest mulig regelbrudd: Lyktene som delvis dekker landskapet, flagget som delvis dekker vogn og antenne, forankringen nede som mangler, osv.

Uansett et artig skråblikk på campinglivet, og din bruk av virkemidler understreker poenget.

Jeg skal bruke dette bildet som motargument om noen i familien skulle foreslå å kjøpe vogn. ;o)

mvh Ø.
Lasse K.
kult bilde.... Vål'enga flagger gjorde susen....
Enga for alle penga. HAHA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu