Bildet inngår i albumet Natur og Landskap -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger408
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_402595} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Roger H.
Reinsdyrhorn på Vidda. Likte den enkle komposisjonen din her, men de to steinene som holder hornet oppe ødelegger de fine linjene i bildet. De tar opmerksomheten. På min skjerm er det veldig fine toner.
Skyene understreker linjene i komposisjonen.
Det gjorde seg bra i S/H.

vh Roger
Stig Børre E.
Syns dette er et lavmælt og behagelig bilde. Fint komponert, med fine toner. Den skjeve horisonten gjør det litt annerledes, litt gatefoto-aktig. Stenene foran hornet må jo selvsagt være der. Det er jo øynene til Rudolf... :-)
Morsomt.

StigB
Daniel Weiseth K.
Vakkert og humoristisk bilde. Liker som nevnt tonene den myke himmelen mot den harde kontrasten i terrenget. Morsomt at hele motivet (steinen(e) og horna) ser ut som en bortkommen skapning, (på leting etter mor?) Eller kanskje nissefar? (rudolf ble nevnt her)

Det eneste konstruktive jeg har å si er at "vignetteringen" ser en promille unaturlig ut fra terrenget til himmelen, men kan hende det bare er skjermen min.
Ivar B.
Dette likte jeg godt Kristin. Fin dramatik i tonebruken. Skjev horisont gir et litt annerledes uttrykk, samtidig som det forsterker linjeføringen i bildet da det gir en motsatt diagonal av llinjen gjennom steinene. Steinene foran hornet hører med. SBE, sier det godt, det er jo øynene. Bra! MVh Ivar.
Erik J.
Litt crazy ide, som likevel ikke overspilles, slik at det likevel roes ned og får får et klassisk preg. Nydelige toner, spesielt i himmelen, som gir en fin dramatikk.
Roger H.
Er tilbake igjen.
Leser de andre kommentarene, steinene er jo øynene.
Når jeg ser det får jo bildet en annen betydning.
Jeg så ikke det med en gang.
Veldig bra.

vh Roger
Bjørnar P.
Teknisk meget bra, med fin gråskala. Meget fin gjengivelse av skyene. Bildet har også en god komposisjon, der hornene er strategisk plassert.
Innholdsmessig er jeg mer i tvil. Det hele virker så konstruert at det ødelegger noe for meg. Dersom hornet hadde ligget der det falt naturlig hadde bildet gitt meg en bedre opplevelse.
Når det ligger oppå en stor stein med 2 mindre steiner som "øyne" er det åpenbart at det er plassert der av mennesker, kanskje fotografen selv.
Kristin S.
Tusen takk for flotte tilbakemeldinger.

Roger: Hyggelig at du tok deg tid til å komme tilbake til bilde og at du så humoren:)

Daniel: Mulig jeg har tatt for hardt i i vigneterringen, men kan ikke se noe på min skjerm.

Ivar: Du har gitt meg masse inspirasjon gjennom dine flotte landskapsbilder, hyggelig at du likte det:)Kamerastandpunkt og vinklinga har jeg valgt nettopp pga linjeføringa som du nevner.

Stig Børre: Mulig jeg er inspirert av dine morsomheter:)

Bjørnar:"Rudolf" er plassert av mennesker ja, men ikke av meg. På en fototur på fjellet oppdaget jeg disse hornene og steinene, og synes i grunn det så litt morsomt ut. Ellers så synes jeg bildet har en fortelling om spor etter mennesker i en uberørt og øde natur, det var litt av budskapet/historien min:)



Takk igjen alle sammen.

Kristin

Thorbjørn R.
Teknisk meget bra, med god bruk av toneskalaen. Skråstillingen synes jeg også fungerer bra her. En alternativ beskjæring vil være like over det nederste berget - men det vil gå ut over formatet, som jeg synes kler dette bildet.

Mvh Thorbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu