Lillemolla
et parti av Lillemolla i Lofoten, sett fra Skrova
Utstyr
  • nikon D300
  • 200mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger650
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_402617} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Arild P.
Hei. Dette var ett fint bilde fra lofoten. Kompen din og lyset her er spessielt bra synes jeg.
Bjarne N.
flott landskapsbilde. har både fint lys, stemning og dramatikk. hytta er helt avgjørende. men lurer samtidig på hvordan det hadde blitt med litt av sjøen, som jeg regner med er i forgrunnen..:-)
Trygve A.
Lofoten har mange vakre motiv, og her viser du et av de. Jeg er enig med Bjarne at sjøen burde vært med i dette bildet. Jeg forsøkte et utsnitt i 3:2 slik at strandkanten ikke kom med og tror det hadde gitt et bedre resultat.
anne g.
tusen takk for tilbakemeldinger arild, bjarne og trygve! det med hav foran, kan nok ha noe for seg- det var litt ,men tok det bort. jeg ahr dette motiv i ulike utsnitt og legger kanskje ut et til.
mvh anne
Stein-Evert P.
Nydelig bilde, flott komposisjon, og farger av kveldsola som gir en herlig glød i bildet.
Mulig av det hadde gjort seg med litt hav, men da bør det ha godt med blåfarge i seg. Trur æ.
Uansett er det et bilde som falt i veldig god smak hos meg.
erika gohde s.
Veldig flott natur i fint lys du viser her, også veldig heldig med disen mellom fjelltoppene. Uten sjøen blir det litt mer i retning nasjonalromantikkens "indre" fjellheims malerier, ikke noe galt med det, men med litt sjøkant tror jeg det vil gi en mer riktig stemning.
Mvh Erika


Bjørnar P.
Kunne gått inn i læreboka mht komposisjon og lys. Jeg synes du har fått ei flott stemning. At havet mangler kan oppleve som et minus mht det dokumentariske. Samtidig synes jeg ikke et bilde bør ha for mange elementer, da det da lett blir overlesset.
Det valget du har gjort mener jeg derfor kan forsvares.
Ville vurdert å øke kontrasten noe i skyggepartiene. Det gir mer "trøkk", og dermed en litt annen stemning. Om det blir bedre eller dårligere blir smak og behag, men verdt å prøve ut i alle fall.
Avsluttet .
Dette synes jeg nok du har mishandlet i etterbehandlingen. Når det varme solstreifet på bakkekammen er såpass mørkt i forhold til de skyggelagte steinene i forgrunnen, og overgangen fra bakken til fjellet i bakgrunnen blir så lynskarp, får det et kunstig preg som er svært lite tiltalende i mine øyne.

Lyset og utsnittet er fint, og jeg tviler ikke på at originalen kan bli et utmerket kalenderbilde.

Inge E.
Hei Anne.

Vil gi deg et kompliment for dette bildet og oppfatter ikke som Knut-Sverre Horn, at du har ovrdrevet noe her. Flott utsnitt og lys av en spektakulær natur. Liker stort sett alle bildene dine.

Føler litt tilhørighet her, min mormor ble født og vokste opp ute på Lillemolla.

mvh
Inge :-)
Morten M.
Her er et meget godt fotografi. den lille stua gir signaler om historie og de enorme størrelsene på fjellene der bak. sola som spiller over forgrunnen og tåken bak i fjellene er prikken over ien. kanskje etter flomålet anes en liten skevhet? Meget severdig!!!!!
Ingunn T.
Har sett på dette bildet noen ganger. Fjellene bak er ville med fine formasjoner innpakket i lett tåke. Og så bergknausen med den lille hytta sylskarpt i forgrunn. Lyset skaper stemning. Fint med det røde taket. Dette var bra.

Mvh Ingunn Teigen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu