Funn på havets bunn
Poseidon på havets bunn. Restene etter et forlis.....en båt og en tønne....hm.....
Bildet inngår i albumet Eventyr fra havet -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_403514} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
elin a.

Det er godt at du har kontakt med Poseidon.
Nå ser det ut til å gå mot en løsning på tønnemysteriet. At han også fant båtvraket er flott, for da er det muligheter å få hevet både båten og tønnen.
Nok et fantastisk flott bilde Tove.
Liker denne serien din veldig godt.
Ha en flott helg.
elin
Johan S.

Stilig og får tankene på glid. Her synes jeg du forteller en fin historie og bruker (for meg) god teknikk for å understøtte dette.

Om jeg skal pirke litt synes jeg det gule feltet i toppen tar litt for mye oppmerksomhet.

mvh
Johan
Liv F. D.

Hei Tove.
Fint laget av Poseidon på havets bunn. Spennende bilde med mange elementer og så har du et fint lys inn i bildet. Flotte blåtoner.
Hm, båt og tønne på havets bunn - det var litt sskummelt. Hvem kan dèt være som har havnet her ??????

Ha en fin dag!
hilsen
Liv ")
Ann Kristin S.

Er ikke sikker på at Poseidon spiller på lag med Tyrin,Per Einar og alle oss andre som jobber hardt med tønnemysteriet. Tror det må sendes ned noen froskemenn at once for å sjekke om det kan være tønna "vår". Poseidon vil garantert ha romen for seg sjøl.....
Flott, kreativt, maritimt bilde i kjent Tove-stil.
Nydelige farger.
Mvh Ann Kristin
Inger-Lise S.

Fint det kommer flere bilder i serien Eventyr fra havet.
Her syns jeg komposisjonen gir en fin balanse i bildet.Gjenfunnet båt, tønne, fisk og......Er det "fork" denne "høygaffelen kalles?? Tror det, i hvertfall noe lignende.
Nok et fint bilde Tove!

Inger-Lise
Avsluttet .

Tove!
Jeg liker ikke at du legger ut på kanotur, med ustabil last. Den forskyver seg fremover i kanoen, og før du enser det, er du på havets bunn like utenfor min jærkyst. Litt av en bragd å ro Bergen-Jæren, uten å ense at du hele tiden går dypere og dypere der du sitter og padler.
Nå er nok en yrkeshemmelighet avslørt. Dette er tørrfisken jærens bønder satte på havets bunn i vår. Lettsalta tørrfisk blir det av denne ser du.

Jaja, gjort er gjort, husarrest i 14 dager.
hehe.
Bare ute på hekkan idag jeg.
Dette er nok ikke Poseidon, det er min gode nabo Severin, som var nede og sjekket saltinnholdet i tørrfisken for et par dager siden. Et slikk med tunga i fiskens åpne munn gir ham en pekepinn på prosessen. Akkurat som vinsmaking.
Der ble det mer hekkan.

Ærlig talt, ta deg sammen mann. Unnskyld, jeg kjeftet bare på meg selv.
:)
Mon tro om det er romtønna? Mon tro om det er båten Tyrin mønstra på. Jeg har hørt hans historie om det store oceanet, men, har en anelse om at det havet hans ble veldig lite, med hans tumulter ombord, gikk skuta ned med mann og mus, Tyrin hadde jo med seg halve eventyrskogen og klarte såvidt å redde seg ved dens hjelp.
Alvor tilside.
Nei, alvorlig talt:
Dette bildet ditt er like fint som de andre i serien, det legger seg fint inn i rekken av topp 3, godt innhold, fin struktur, godt belyst og kontrastrikt som gir fine overganger. Ser nesten ut som at det står en liten pike bak ryggen på karen og omfavner ham. Får ikke tak i hva den 3 armen er, det på høyresiden til Poseidon: Delfinhale?
Lekker utførelse igjen, Tove.
mvh arild
Hans-Jørgen H.

Hallo Tove!
Hoppa reint i taket her jeg sitter med en gang jeg så bildet. Kunne det være seilskuta med medisinmannen og alle våre venner som hadde plukka opp tønna og dermed blitt så overlasta at det bar rett til bunns....Huttetu!
Men Arild beroliger meg i og med han er sikker på at dette er utenfor Jæderkysten og våre venner tumler jo omkring nedi Chinahavet....
Eller?
Meget sensasjonellt bilde Tove, men bare du vet hvor du har dykka.
Poseidon ser ut til å ha restituert seg etter fornedrelsen inni romtønna og står der i sin manndoms kraft med gaffeln sin.
Lån meg en yellow submarine Tove...dettane må undersøkes nærmere. Det er haifinne vi ser der bak og det er livsfarlig å dykke.
Bliru med? Kanskje Arild au heng seg på?

Flott og mysteriøst oceanbilde i ekte Tovestil!
Tyyrriinn.
Christine K.

Flott bilde av mysteriet på havet bunn. finfin fortelling i bilde med Poseidon, tønne, båte etc.etc.
Alt fremstillt i flott farger og silhuettene øker dramatikken.
Hilsen Christine
Isidoros P.

Hei Tove
Jo jeg ser denne mektige guden Poseidon som elsker å lekke med menneskenes skjebne.Alle greske gudene gjørde det og derfor har vi så mange flotte historier å fortelle.Jeg følger med din bilde-historie om havet og tar den i meg.
Marit O.

Du for virkelig denne serien til og bli levende Tove,godt levert som vanlig!:)

Mvh Marit
Roy Arne K.

Hei
He, he, - da er du i gang igjen med dine fantasibilder.
Liker de fargetonene du har her, men selve bildet --- ja det er jo bra til å være tatt på havets bunn!!! he, he.
PS! Du har forresten litt støy i fargetonene her - forsøk et støyreduksjonsprogram!!
Nei, spøk til side.
Jeg synes dette er et veldig bra bilde.

Mvh. rak
Per Einar G.

Liker initiativet ditt og at du bruker store ressurser på å utforske havets bunn etter skjulte skatter og den mystiske men dog så ettertraktede romtønne. Godt at det så få her inne som vet hvilken årgang det er snakk om og at det skal skjule seg noen få men skjeldne blå diamanter i bunnfallet. Så det er ikke uten grunn at Poseidon dykker dypt, han har vært ute etter de små blå over lengre tid.
Den tørrfisken i poseidons hånd ser uforskammet fersk ut, vekket til live igjen ser det ut som ved hjelp av Poseidon magi kansje? Og vi som har jobbet med å salte den skikkelig med tanke på å sette den ut i teiner på 230meters dyp for å fange sjøkreps, men nei, Poseidon reddet den igjen, å vi må spise krabbe denne helgen også.
Følg med, følg med! Spennende å se hva som dukker opp i overflaten fremover!

Mvh
Per E.
Håvard F.

Flott og spennende serie.
Få ut ei bok nå Tove ;)
mvh
Håvard
Odd E. k.

Du gedigne metusalem Tovemor:

Ser du fremparten til romtønna som ligger på havets bunn uten lokk og sammen med den havarerte båten. Her må undervannssøk gjennomføres utenfor jærens strender. Arild må her trå til med søket,komme med taunusen fullt av redskap, ta på seg dykkerklokka og spasere på havets bunn i søk etter denne verdifulle tønna. En fridykker er her i nærheten av denne tønna uten å vite det. Har sikkert så lite luft igjen at han ikke anser romeimen som ligger i det opprørte vannet. Fasinerende fremstilt der detaljene, lyset og de flotte fargene fremmer fortellingen meget godt. Du har et godt øye tovemor!!!

Ha en fin kreativ helg!!

Mvh

Odd E.
Lill Beate Bru F.

Du er kjempe dyktig og kreativ på slike bilder, vet ikke hvordan du gjør det, men spennende og flotte er disse bildene. Flotte farger,lys og strukturer. Spennende komposisjon:-))
Tove H.

Tusen hjertelig takk til hver især for strålende respons! Og takk for gode idéer .... godt med nye øyne som ser på det som utspiller seg....:-))
Hilsen Tove
Øyvind S.

Nok et fantasi bilde i serien, og fantasien den overlater du til oss som ser på det, mange historier kan skapes av betrakter, det er jo det geniale i serien.. et godt balansert bilde med elementene.. bra Tove..
Øyvind
Tove H.

Tusen takk for hyggelig kommentar, Øyvind - glad for den:-))
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu