På den andre siden
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger145
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_404186} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roy Arne K.
Hei
Her har du festet et nydelig anderledes «portrett» til brikka. Virker veldig spennende det som er på den andre siden. Man blir dratt med i spenningen.
Dettte er nok et skarpt , meget bra sort/hvittarbeid fra din hånd. Er også veldig svak for den svake sepiatoningen du har her. Det gjør også sitt til at bildet virker enda skarpere.
Det at du har det litt lysere i midten regner jeg med at er meningen. Man får et litt gammelt preg da, men så har jeg et spørsmål: Er det riktig slik jeg ser at det er sort/hvitt rundt og sepia i midten?.
Dette er bra jbba - her har jeg ikke noe negativt å si (merkelig nok).

Mvh. rak
Isidoros P.
Flott lyssseting og kontrast men mest av alt her har det lykkes med stemningen og motivet.Alle kjenner seg til hvor stor fristelse er å se eller gå på den andre side..ikke bare barn men spesielt for barn er fantasien som bestemer hva andre siden kan tilby på..Kjempe bra..
tove j.
Ja dette likte jeg også. Det er så flott lys generelt og spesielt at det er lysere mot jentene. Jeg blir ganske nysgjerrig på hva som er der. Vennligst Tove J.
Per Harald G.
Eit svartkvittbilde med svært fint lys, syns eg, -og det pirrar verkeleg nysgjerrigheten min; -kva er det dei ser? :-)

Godt handtverk dette, Ingunn!
Ingunn T.
Takk til alle fire for kommentarer. Ja, her får man undre seg over hva som er på den andre siden. Det kan jo være hva som helst :-) Ikke sant?
Jeg bruker en liten vignetering her ja Roy Arne. Det du ser om at den er grå og således bryter med resten har du jaggu rett i. Har ikke lagt merke til det selv før du sa det. Mye å tenke på gitt....
Takk, takk.

Mvh Ingunn Teigen
Thore L.
Fint lys og god s/h konvertering, synes jeg. Jeg synes du klarer å formidle stemningen bra, der de to jentene forsøker å få kontakt med en eller annen slags skapning på innsiden av buret. Lyset leder all fokus inn på de to jentene. Jeg synes vignetteringen er helt grei, jeg tror det er viktig å dempe lyset i nettingen spesielt øverst i hjørnene for at nettingen der ikke skal virke for forstyrrende. Et godt bilde, etter min mening.
Thore
Avsluttet .
Hei Ingunn
Jeg stusset litt når jeg leste Roy Arne sin kommentar angående sepiatoner. Bildet er flott som det er, men, har du konvertert det til sort/hvitt? Bare spør fordi jeg er nysgjerrig på hva du bedriver.
Og, jeg synes også at det er meget godt bilde, tonene er gode, du beveger deg i grenseland til rødtonekanalen, så antydninger til sepia er det jaggu når jeg studerer bildet litt nærmere.
Ofte sprinter enn fra bilde til bilde, men ble veldig interressert som sagt i RAK sin mening om bildet.
Håper for all del at det ikke er apekatter, løver eller andre farlige dyr på den andre siden, siden barna får lov å holde hendene innforbi.

Beint fram et herligt bilde av to jenter som er veldig opptatt med sitt, og ditt standpunkt her fungerer veldig bra.
mvh arild
Ingunn T.
Thore: takk for din kommentar. Rutemønsteret i gjerdet er fint, men som du sier, så gjorde det seg med en vignettering her.
Arild: Ja, jeg har konvertert fargen (sort/hvit/sepia?). Ikke no farlig på andre siden.
Takk for kommentar.

Mvh Ingunn Teigen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu