Fire naboer....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger279
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_404673} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roger H.
Fire forsjellige bilder i vinduene, man blir litt nysjerrig. Det at de rette linjene i panelen har et avvik gjør mye bra her, likedan skyggen fra takrennen. Bra du har fått såpass mørke vinduer i den lyse veggen.

Et motiv med variasjoner. Bra sett.

vh Roger
Roy Arne K.
Det er først og fremst nysjerrigheten her som tar litt overhånd - det fenget veldig med de forskjellige vinduene.
Hardt lys - du sliter litt med det på selve huset, samtidig som det nederste vinduet til høyre er litt i mørkeste laget - det gror litt igjen.
Maske ut vinduene og lage huset litt mørkere, men ikke så mye at det blir grått. Ta ogs lysne opp det nederste vinduet litt.
Et spennende bilde. Hvilke type mennesker er det som bor bak de forskjellige vinduene?
Mvh. rak
Arne S.
God ide. Tre vinduer med tegninger, og et uten. Skyggen i taknedløpet skaper en fin brytning i et tilnærmet symmetrisk motiv. Men det skorter litt på teknikken. Noe skjevhet og litt frynsete i kantene. Et motiv som dette bør være konsist opprettet og beskåret. Det er også noe å hente i mørkeromsarbeidet. Likevel, du er inne på noe.
Anita D.
Takk for fine kommentarer fra dere alle :)

Arne, foruten speiling i øynene (vinduene), er du inne på noe av det jeg nettopp ville formidle med bildet, men hadde ikke lyst til å gjøre noen fortolkninger på forhånd...

Litt skjevt , litt forslitt , litt lurvete. Tynnslitt fasade (panelet på midten av huset)

Alminnelige skjulte motiver (menneskene inne..)

Men kanskje litt mer mørkeromsarbeid likevel..?

- anita :)
Erlend S.
Jer er nok uenig med Kollerud. Jeg føler at bildets tekniske "svakheter" er en styrke. Det løser opp og gir stemning. Jeg klikket på bildet fordi jeg likte det. og hadde det vært mer teknisk perfekt, er jeg redd det hadde mistet litt av sjarmen. Da kunne det muligens blitt stivere og kjedeligere.
Anita D.
Takk for hyggelig tilbakemelding, Erlend :)

Ja, jeg unnlot bevisst å ta bildet rett forfra. Jeg ville formidle en stemning som jeg antydet over, og som du sier, ville en perfekt beskåring og teknikk undergravet 'følelsen' i fotografiet og blitt bare korrekt og kjedelig.

Det er likevel utrolig interessant å høre ulike oppfatninger, og hva den enkelte vektlegger, ser eller tolker :)

- anita :)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu