Ventetid
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_406301} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Isidoros P.
+1
Jeg synes omgivelsene i dette bildet ditt og i fleste av dine bilder sier mye om selve hovedpersonen og gir en rekke sansynlige historier om han.
Intitusjons bildinger forbinder man med smerte.Dette her er i min fantasi en venterom i en sån bygning.
Hva gjør en gutt der ? Det som ikke blir fortalt er det skumleste sies det..
Sissel N.

Kraftig følelsesformidling, kreativt og spenstig:)Det gjør virkelig noe med meg!
Håvard F.

Hoo... dystert... skremmende venterom.... Hva venter gutten på... Du er god på slike dystre bilder Kjetil. Liker det. Komp og bildebehandling. Knall!
mvh
Håvard
Tove H.

Liker den vertikale tredelingen og kompen generelt - hver bit med sitt bidrag til helheten - som er urovekkende , mens tiden ubønnhørlig går... Et øyeblikk i livet - med en ukjent utgang.
Hilsen Tove
Roger H.

Fine toner i dette bildet. Hvit skjorte i et mørkt rom lager stemningen. Manometeret på veggen trodde jeg var en klokke med en gang siden bildet heter Ventetid. Ble litt lurt der.
Jeg liker komposisjonen her.

vh Roger
Tom T.
+1
En ny god komposisjon :)


Tenker litt på Munch her, det er noe til felles med rom bildene til Munch! Tenker på trykk måleren, her brukt Munch klokke. Bilde oppleves som at noe kommer til skje med gutten, klokka forsterker dette!

Ser at det veldig mange dårlig bilder, som for 20-30 kommentarer, hvorfor det? Er det ikke viktig å gi de gode bildene kommentarer, snart forsvinner alle de gode fotografene fra denne siden! Skal dette forumet overleve , må det gis oppmerksomhet til gode bilder!

TomT

Marit O.

Dinne bilder er så gjennomført og tankevekende Kjetil,jeg sitter bare og nytter denne vente tiden!!:)

Mvh Marit
Svend Wiig L.

Hei Kjetil!

Ventetiden kan være veeeeldig trykkende:)
Er det ikke et trykkbarometer på siden her!?
God komposisjon og stemningen er "trykkende" som er utført av dottens mest "trykkende" sinnsstemning men samtidig mesterlig utført!

Igjen er du god på å formidle noe i sinnsstemningen min som får meg til å tolke det leeenge!

Mvh Svend
Aina s.

Den saken på veggen ser ut som noe som måler trykk, og her er det på null. Men guttens holdning gir inntrykk av at han forventer noe skal skje. Han sitter pent og pyntelig, men noe anspent. Trykket kan plutselig øke. Får tanker om barn som lever med uforutsigbare foreldre som fort koker over. Tittelen ventetid synes jeg passer veldig godt til bildet. Tittelen sier at det finnes en tid da man venter, men ventetid er også tiden før noe skjer. Ut i fra det får jeg assosiasjoner til at i denne guttens liv finnes kun to tider - ventetiden, og den tiden da noe skjer.
Et av dine beste slik jeg ser det.
God sommer !
Mvh Aina
Kjetil K.

Jeg takker dere alle for tilbakemeldinger, og tolkninger va bildet. Utrolig spennende lesning, og ikke meinst insprerende!

Ønsker dere alle en nydelig sommer!!

-Kjetil-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu