Utstyr
  • Nikon D300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger407
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_406399} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kristin O.
Dette var et nydelig bilde av en myrull i baklys.

Jeg synes kanskje lyset er litt flatt slik at det blir litt for mørkt, spesielt nederst på myrullen. Jeg får mange eventyr-assosiasjoner til bildet, det ser ut som myrullen har kropp med armer som stikker ut og alt for mye hår og skjørt som blåser i vinden. Jeg liker motivet svært godt :)
Håvard F.
Nydelig av myrull her Tove. Godt med vinden i den. Fint i den mørke toninga.
Likte dette.
Har vi vært på samma myra tro ? ;)
mvh
Håvard
Per Einar G.
Å neida du, dette er nok ingen vanlig myrull, men en forhekset drivdalskjerring på full fart tilbake til eventyrskogen ett å ha kysset frosken i tønna.

Skuffelsen var stor hos Drivdalskjerringa når hun så seg i speilet og fant seg selv forvandlet til myrull, hun ble advart, men lot seg ikke stoppe!

Nydelig presentert dokumentasjon fra forvandlingsprossessen, den er ikke total ser jeg men ca. 75% fullført, men bildet er 98% i mine øyne ;) Akkurat passe mørkt og med gode anelser av armer, hode og stakk pga. din utnyttelse av lyset og vinden når hun for avsted.

Trivelig helg!

Mvh
Per E.

Odd E. k.
Du gedigne møkkakjellar.
At drivdalskjerringa har blitt så grå i håret etter å ha kysset frosken eller var det oldemor sitt øye hun fann i tjærnet skal være usagt. Der står hun ute på den ytterste holmen i Bergens skjærgård og grubler seg grå. Ikke har hun bare fått grått hår på hodet, men også langsetter åreknuteleggene og ned i hærkappa. Hva er det hun grubler på, er det å få drivdalsgubben fri fra botsfengslet i Bergen slik at de kan ta ferie sammen eller.. hvem vet?

Et knakende bilde tovemor med mange assosiasjoner ute i mørket...

Mvh

Odd E.

Mvh

Odd E.
Bente K.
Motivet er flott i seg selv, men på min skjerm blir bildet for mørkt.Jeg synes at du ikke fikk full klaff her. På min skjerm kan det se ut som om enkelte deler av bildet gror igjen.
Myrull er forøvrig en av mine favoritter, men har enda ikke lykkes å fotografere denne fine fjellplanten. Dens elegante blafring i vinden er ikke lett å fange opp.
Dirk R.
bra bilde på høyt nivå

hilsen dirk
Dirk R.
jeg igjen, betaversion kritikkskjema funker dårlig :-(

positivt - skarp , motiv, komposisjon, idee

litt men bare litt negativ (f64) , kunne tenke meg det hadde vært bedre med helt svart bakgrunn.

hilsen dirk
Hans-Jørgen H.
Ja tenkte jeg det ikke. Kjærringa har kyssa frosken hans Per Gunnar i håp om at gubben skal slippe ut av glattcella i Bergen botsfengsel.Graset på småbruket oppi Drivdaln begynner å bli gammalt og træænt og skulle forlengst vært hengt på hesjan og kjærringa fikk prolaps i ryggen etter hasardiøs taunuskjøring med han Arild på humpete fjellveier.
Finnes nok flere forvandla kjærringer rundt om på myrene enn vi aner.....
Nå er gode råd dyre. Hvem kan hjelpe kjærringskinnet tilbake til høyslåtten?
Huttetu..dettane ser stygt ut.

Prins Arild...do you hear me? Tar du utfordringen? Vi vet jo alle hvilken eminent hesjedreng du er? Hesjestaur og tråd finn du sikkert under stabburet og ei gammal merr kan du sikkert få låne av prosten!

Kan Meråkerlensmann sette gubben fri?
Jeg bare spør........
Ronnygut...hvor er du?

Tøfft og kreativt bilde Tove i dristig eventyrstil. Dristige kontraster og fint lus mot det mørke.
Tyyrrrriiiinn.
Tove H.
Takk for kommentarene!
Bra at dere ser armer, hode og stakk, for det dette var et forsøk på et anderledes myrullbilde - med eventyr i seg...
Hadde det vært en kategori for naturabstrakt, ville jeg lagt det der.
At det er et for mørkt parti nede/ gjenngrodd, kan jeg være enig i - var litt i tvil der. Så fint å få innspill på det. Dristige kontraster var meningen.
Bakgrunnen kunne godt vært helt sort, men jeg synes det skaper liv med flekkene.
Hilsen Tove
Fred S.
for å si det rett ut; jeg aner ikke om du har lagt ut bildet for å få seriøse kommentarer, eller for at eventyrforeningen skal inn med de samme lett tåpelige kommentarene som de har servert i "det uendelige" nå.
HVIS du vil ha kritikk, så kan jeg si meg stort sett enig med Bente. Jeg har også forsøkt meg vindblåst myrull, med omtrent samme resultat som deg; sånn passe. Det ER mye bra her, og at du faktisk HAR skapt noe menneskelignenede ut av ulldotten er jo et pluss. Innvendingenhe mine blir som Bentes,nemlig de mørke gjengrodde partiene.
HVIS du derimot har lagt ut bildet for at de samme menneskene som jeg personlig mistenker for ikke å være særlig morsomme,) skal komme inn med de krampaktige morsomhetene sine som alltid , da mener jeg ubetinget at bildet har havnet i feil forum.
Nå ser jeg forresten den avsluttende kommentaren din, så jeg lar tvilen komme deg til gode, du gir ikke respons tilbake til disse "morsomme" karene, og regner med at du la ut bildet av "seriøse" årsaker.

vh fred
Bodil Kristine F.
Ser det eventyrlige i myrullfiguren.Ganske levende og i farta...
De lyse flekkene i bakgrunnen liver opp.Flere diffuse bakgrunnsdetaljer ville gjort seg.
Litt vel harde kontraster etter min mening.

Mvh Bo
Tove H.
Tusen takk for flere kommentarer. Jeg legger forbedringsforslag på minnet - ser at kontrastene er vel store..

Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu