Countryside
Lune myke linjer.. Kulørdybde og sinnsro. Kraft og mobilisering, et motiv preget av kontraster og oppløftende elementer.
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/1s
  • Nei
  • AnnetTonejusteringer. Betoning.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_406522} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Steinar B.
+1
Her synes jeg du har truffet veldig bra. Ikke bare er linjene lune, men de krysser hvernadre på en fin måte som skaper stor dybde og dynamikk. Ellers vil jeg brømme deg for valg av tidspunkt. Hele skogen er solbelyst, men kun en bitte liten del av gresset som du heldigvis har latt være solfylt og ikke "fikset" i ps.
Er det et litt mørkere parti litt til høyre for midten på himmelen, fra støv eller noe annet?
Lars Ivarson F.
+1
The green grass of home?..herleg fargemiks i eit elles velkomponert bilete..
Tor Erik A.

Tusen takk for kommentarer. :) Setter veldig pris på det.

Steinar > Det var en gylden mulighet mht. det innfallende lyset å forsøke å fremheve tyngden dette gav. Når det gjelder det mørke partiet på himmelen, så ble jeg litt undrende. Fordi min gjennomgåelse under arbeidet og etterbetoning sjelden etterlater seg "merker". Tenkte først det kanskje bare var et lite "fettmerke" på panelet mitt, men det var det ei. Helformatsfilen min har ingen slik skygge, så det må ha skjedd under kompresjonen av bildet (350kb maks filstørrelse). Synd med slike "restriksjoner". Men merkelig alikevel. Takk for at du påpekte det. Kan ha berammet andre arbeider jeg har lagt ut også. Setter også pris på dine utfyllende observasjoner. :)

Lars > Tusen takk for tilbakemelding. Ja, et landlig, fredfyllt område i nærheten av mitt bosted. Kunne fint ha gitt arbeidet denne "tittelen" også.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu