Strie strømmer
Utstyr
  • Canon 40D
  • Sigma 10-20 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_406618} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Terje A.

Hei Knut.
Syns valget av s/h passer klassisk norsk elvestryk. Spennende vannføring og flotte furuer. Syns imidlertid bildet er litt lyst/hvitt. Kunne også tenkt meg å kutta noe av himmelen, det er strykene som er spennende her (og samtidig ville du bli kvitt støvflekken opp til venstre).
Hilsen Terje
Lars Ivarson F.

Engasjerande elvemotiv med flott slør i elva og skarpt elles. Flott fargeval, men syns nok at fotoet vart litt vel lyst. Lika utsnittet,så støvet burde du ha klona bort...
Knut K.

Takk til dere begge 2. Ja, Støvet er nok spruten fra elva... og ja, det er nok liiiitt lyst, når jeg ser på det på en ordentlig skjerm. Har sittet med en bærbar dels på batteri og da pleier jo lysstyrken i skjermen å synke litt. I tillegg til at det ikke akkurat er state-of-the-art skjermer. Ja, her er flere ting man kunne fokusert på også.
Takker igjen for at dere hadde noe å melde. Trodde kanskje at sildoljefabrikken kom til å få kommentarer først. Men de uteble :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu