Trygg i favn!
Fra min debut som babyfotograf og trenger hjelp og tips!
Jeg er litt usikker, synes først at bildet fungerte veldig bra, men så var der noen som mente at bildet var for bleikt, da begynte jeg å tenke!
Utstyr
  • canon eos 400d
  • 15-55mm standard linse!
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_406638} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Håvard F.

Synes bildet ditt er bra. Vekket min oppmerksomhet.
Fin skarphet på øyne. God blink i pupillene også.
Hånda til den voksne utstrakt og barnet som ligger oppå. Bra du tok med alt av armer på babyen og ikke valge å croop no i bunn.
Synes de "bleike" tonene kler bildet.
Stå på. Bra bilde.
mvh
Håvard
Børth Aadne S.

Flott bilde! Likte både utsnittet og de duse fargene. Bra bilde!! :o)

Mvh
Børth Aadne
Stein Tore F.

Det var det første jeg også tenkte når jeg så bildet, nemlig fargene. Men husk å variere fargene i babybildene du tar, noen med sterke farger, noen med slike farger som du har her, og svart hvitt. Bare for å vise at du mestrer alle de forskjellige typene. Hadde nettopp min debut innenfor babyfotografering selv og er imponert over resultatene dine:) Det er mye som skal klaffe for å få et fint uttrykk i babybilder. Gir en andrestemme på alt som ble sagt over i tillegg. Når det gjelder fargene så er de på vei over i et "high-key" bilde, som er en egen sjanger i fotografering, og da skal du ikke bekymre deg over om bildet ser "bleikt" ut;) det er det som er en del av stilen til high-key.

Mvh Stein Tore
Svein Arild A.

takk for gode kommentarer..er fortsatt ganske fornøyd med både komposisjon, utrykk og farger som er i bildet, men det er vel viktigst å høre på kunden, slik at de blir fornøyd, men kommer nok til å bruke dette i min portfolio!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu