Myrull
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-06-30 16:17:28
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger346
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_407088} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inger-Lise S.
På dette bildet syns jeg du har framstilt myrullen florlett og delikat.Jeg syns det gjør seg godt med de ulike nyansene, fra det helt hvite til det gradvis mørkere. Myrullen virker ren og det gjør seg godt at den blir mer diffus nedover i bildet.
De 2 hvite som skrår oppover mot venstre, og slik utgjør en diagonal, gjør at du utnytter bildeflaten på en fin måte.
Det er kledelig med den mørke bakgrunnen, som har ulike sjatteringer. Men jeg er litt usikker vedr. bakgrunnen til venstre. Jeg vet ikke om det er min skjerm, men på bakgrunnen på venstre side, ser jeg noen "ulumskheter" jeg ikke vet hva jeg skal kalle...En slags ringer, men ikke runde...De forsvinner derimot om jeg øker kontrasten. Tror bildet tåler mer kontrast.

Inger-Lise
Venche J.
Nydelig lys og flott DOF gjør dette bildet til noe spesielt. Den flott strukturen og valørene i det hvite er veldig flott. Skarpheten er upåklagelig.
Liker det veldig godt Tove. Dette kan du henge på veggen og kose deg med.
Wenche.
Tove H.
Tusen takk for kommentarene - setter stor pris på dem! Skjønner ikke helt hva "ulumskhetene" er, Inger-Lise, men bra tips å øke kontrasten.
Hilsen Tove
Bodil Kristine F.
Hei Tove
Dette tiltaler meg mer enn det forrige myrullbildet.
Her er mer mykhet og flere detaljer i planten, samt variasjon og noe dybde i bakgrunnen.
Tror de nevnte "ringene" er reflekser evt. forblåste "myrullkolleger" i bagrunnen.

Mvh Bo
Zett Alexzander E.
Hei.
Et meget delikat bilde dette (v2), kontraster, detaljer og skarpheten sitter der den skal.
Zett
Per Einar G.
Liker den lyse myrullen mot den mørke bakgrunnen i versjon 2. God skarphet og kontrast i versjon 2 som jeg liker, så også plassering i bildeflaten.
Tror også jeg ville ha fjernet de lyse feltene i venstre del av bilde da de ikke tilfører noe til bildet, men virker forstyrrende.

Mvh
Per E.
Dirk R.
Hei Tove,

jeg vil så gjerne uttrykke at jeg liker bilde, men det ligger under f64 og da er det ikke ønskelig med bare "bra bilde" , men jeg finner ingenting jeg kan uttale meg negativt. det er virkelig bra dette.

hilsen dirk
Stig Børre E.
Teknisk bra bilde av myrull. Utover det syns jeg det rett og slett blir kjedelig. Ren avbildning av en ikke alt for spennende plante. De diffuse lyse flekkene i bakgrunnen er jo på en måte gjentagelser, noe som normalt sett er viktig for et bilde - men det redder ikke bildet fra å bli kjedelig (i mine øyne).

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu