Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger651
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_407810} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Blir engstlig for at denne personen skal miste balansen. Tydlig innhold og formidling av en situasjon ute på den ytterste fjellspissen, slik som det understrekes med fjellformasjonen i fokus. Trekantformen leder, samtidig som jeg ser usikkerheten med hva som ligger foran i tåka.. Veldig bra bruk av former og fokus (tåke) Sterkt dette.., kanskje han burde snu nå..
Fred S.
blade runner..... Et bilde som fungerer svært bra for meg akkurat nå, etter at jeg for et par dager siden stod på den ene toppen av Dønnmannen, og kikket ned på en nesten like luftig egg som denne som måtte passeres for å nå den andre toppen av fjellet. Vi ble værende der vi var....
Med en vidvinkel kan en egg som dette se mer svimlende ut en den kanskje er i virkeligheten, men jeg regner med at både bredden ( eller mangel på bredde) på egga, og stupene på begge sider, er "reelle". Derfor et naturlig spørsmål; går fyren videre, eller står han der til ære for fotografen... Kroppen hans skjuler egga videre, hvor smal er den.... Holdningen hans, uttrykker den angst, utrykker den ro, eller hva...
Tåka fungerer selvsagt fint, både som "kamuflasje"; den skjuler avgrunnene på begge sider, og som noe skremmende og ukjent som en må bevege seg inn i.
Ikke mye vettugt om komp, teknikk, m.m. her, men for meg handler et bilde som dette først om fremst om følelser. Det gir meg både grøss og glede...

vh fred
Ivar B.
Takk for kommentarer.

Jeg kan avsløre at personen går behersket videre. Bildet er fra en tur i Sunnmørsalpene på fjellet Liadalsnipa i Ørsta. Fra toppen går en smal og fin egg bakover mot neste fjell. Luftig, morro og en plass man slettes ikke skal trå feil. Slik lyver ikke bildet hverken om bratte fjellsider eller smal egg. Fint å se at dere synes bildet fungerer. Mvh Ivar.
ingebjørg fyrileiv g.
Han ser litt nølende og forsiktig ut der han går med balanserende armer, selv hadde jeg vel knapt stått oppreist der. -Dvs at jeg kjenner igjen følelsen av å balansere seg bortover slik. Litt. . Jeg liker både format, utsnitt og toner som virkelig forsterker fjellets storhet som respekteres. Spesielt gir tåka en forsterkning på uttrykk og stemning. -Det er litt guffent. Bildet treffer høydeskrekken i meg, og jeg ville nok ikke hatt det som veggfoto fordi det handler mye om personen jeg ikke kjenner.

Ingebjørg
Stig Børre E.
Mektig og skummelt. Syns komposisjon og toner forsterker ubehagfølelsen. Tonenen er dystre, og komposisjonen skaper dybde og sug innover bildet. Holdningen til personen er litt nølende (noe som jeg forstår godt!). Alt i alt et veldig vellykket bilde på alle måter, null forslag til forbedring herfra. Bra!

StigB
Christer Hoel O.
Effektfull komposisjon som får fram dramatikken i landskapet. Godt løst med den markante trekanten i forgrunnen mot den diffuse tåka bak. Ellers henger jeg på kommentaren til SBE. Bra!
Mvh Christer
Håvard S.
Etter min mening et bilde som formidler mye på en gang!
Først og fremst hvordan naturen kan være på toppen av et fjell; tåkete, kanskje litt retningsvill, bratte stup. Med andre ord, en skal være forsiktig og trå varsomt.
Jeg ser at du skriver at mannen gikk videre, men han ser ikke lysten ut til å gå videre, men vil heller studere.
Følelsen jeg umiddelbart sitter med, er at det er stupbratt på alle kanter, helt til jeg studerer fjellryggens fortsettelse bak kroppen.
Funker bra i SH, da den visuelle effekten forsterkes.

Hilsen Håvard
John H.
Hei
Spektakulært og dramatisk vakkert. Sylende skarpt i forkant med tåke i bakgrunnen gir bildet et gufs, og jeg kjenner det kribler i magen. Kjempebra formidling av vakker og vill natur.
John
Torbjørn K.
Luftig tåkebilde, der du også har fått fin dybde i bildet. Bra gjennomført. Jeg ville fikset noen småting som å rette opp bildet litt (det ser ut som det heller mot høyre) samt å kutte bort den aller lyseste delen av toppen.
Inger-Lise S.
Knallbilde dette. Godt komponert og dyktig presentert. Fin stemning. Ser nifst ut dette..

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu