Kollasje av bandet 4 Weel Dryve
Limt sammen en kollasje av bilder jeg tok av bandet 4 Weel Dryve en kveld de hadde konsert i flyhangaren på skolesenteret hvor jeg er lærling.
Greit nok i forhold til erfaringen jeg har med konsertbilder, som da vil si minimalt. Prøvde meg frem på mange forskjellige plasseringer av medlemmene i bildet, men dette var det jeg syntes så best ut. Kunne vært mer perfeksjonert i utklippingen og sammenlimingen, men ville ha litt mer flytende overganger i stedenfor å lime medlemmene "over" hverandre.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 28-70 + 17-35
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLimt sammen i CS2
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_408319} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Per Ole H.

Morsom idé. og stort sett bra teknisk gjennomføring. To av herrene stusser jeg ved. Vokalisten har for mye skygge og uklar overgang mot trommene, det ser ganske unaturlig ut. Og bassisten har veldig kort hals på bassen. Kanskje kan han bytte plass med akkustiskgitaristen, og så kan du gjemme den avkuttede basshalsen bak elgitaristen? Du bør også forminske keyboardisten noe, nå har han større hode enn de andre, selv om han står i samme plan.
Stein Tore F.

Tar forslaget i betraktning og ser om jeg får laget en ny versjon en dag:)
Takk for kommentaren.
Mvh Stein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu