Magnetic Drop
Et noe eldre makroarbeid der jeg har forsøkt å stillne et millisekunds fragment av en helt unik verden. Kontraster, detaljer og dynamikk er sentrale elementer i arbeidet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/36
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetBetonet gjennom dyptgående etterprosessering, men ivaretakelse av de grunnleggende egenskapene har vært prioritert.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_408887} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Inger-Lise S.
+1
Delikat og lekkert. Dyktig levert.

Inger-Lise
Tor Erik A.

Hei Inger-Lise. Takker så meget for dine varme ord. Spennende å eksperimentere med utfallet av ørsmå universer fanget opp i brøkdelen av et sekund. :)
Tove H.
+1
For en klar, vakker dråpe i sitt univers..... Delikat framstilling, nydelige toner.... Imponert!
Hilsen Tove
Tor Erik A.

Tusen takk Tove. :) Jeg kan nesten ikke ta æren av å gjenskape "øyeblikket" slik jeg så det. hehe. Det hele er jo over før du knapt nok har rukket å blunke. Elsker spenningen rundt denne type eksponering. Utfallet er så variabelt fra skytning til skytning. Men først når jeg tyr til mine betoningsredskaper kan jeg få frem mye av det subtile som ligger på overflaten. Morsomt er det. ;)
Hallgeir R.
+1
Kjempefint dråpebilde med perfekt skarphet på dråpen :9 Savner en mer spennende speiling i selve dråpen men man kan ikke få alt :p
Tor Erik A.

Hei Hallgeir. Tusen takk for kommentar. Ja, det er alltids rom for innslag av noe "ekstra". hehe. Selv syntes jeg skyggen i dråpen og speilingene av de ørsmå "sub"-dråpene hadde noe ved seg. Men absolutt, kunne ha sett motivet med en annerledes type speiling i dråpen. Igjen, takk for koselig tilbakemelding. ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu