Seilbåt i bøye.
I mangel på båtplasser på Tjøme er det mange som legger bøyer til båtene sine. Det diskuteres om det skal innskjerpes med adgang til det, men foreløpeg så ligger denne seilbåten i ly av svaberg og Færder fyr i bakgrunnen.
Utstyr
  • Nikon D80
  • Tamron Tamron 90mm F/2.8 Di Macro1:1
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt. ISO 200
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_409014} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Hm, ja, du sier noe. Båtplass er det kamp om. Det har jo vært så "in" de siste 10-20 årene, alle skal ha sin båt. Enten går man for en gammel trebåt som tøffer ivei, eller så er det båter i millionklassen.

Dette er et meget bra bilde Rolf. Midtplasseringen av fyret fungerer utmerket i dette tilfellet, hvor vi har båten på den ene siden og fastland på den andre.
Flott komposisjon mao. Liker stor himmel. Teknisk vellykket.
Et flott stemningsbilde fra Tjøme, et idyllisk sted.
mvh arild
Rolf P.

Takk Arild, nå reddet du kvelden min.
Mvh. Rolf
ketil o.

Hei!
Liker komposisjon/utsnitt.God skarphet også i dybden. Båten er fint plassert i bildet. Det overskya været skaper en fin kyststemning. Liker helheten.
Mvh:
ketil
Rolf P.

Hei Arild og ketil.
Takker for hyggelige tilbakemeldinger, var litt i tvil om jeg skulle legge ut bildet. Men så falt jeg for enkelheten med den store himmelen og båten,fyret og svaberget. Det var en grå og regntung dag på Tjøme den dagen som jeg ønsket å formidle.
Ikke den store responsen, men deres krative tilbakemeldinger gjør at jeg er glad jeg la bildet inn i samlingen min.
Mvh. Rolf
Avsluttet .

Jeg likte også dette bildet, Rolf. Enkel, fin komposisjon. Fin plassering av horisontlinja og de andre elementene i bildet. Greit å se bilder av regntunge dager også. Det gir en egen stemning i bildet :-)
Rolf P.

Takk Anne.
Ja noen dager er det alright og noen dager er det regn.
Mvh.Rolf
Lars-Anders M.

Dette landskapsbilde var ok. Men vad er det for en liten fyr spm står på andre siden? Jo deg ser det er en fyr. Han har sikker stått der en stund.
mvh
LAM
Rolf P.

Joda,fyren har stått der siden 1837 og er 43 meter høyt og er i støpejern og har tre lysblink hvert 30, sekund. Lysets høyde 47 meter over havet, lysvidde 19 nautiske mil. Hyggelig at du syntes bilde mitt var ok.
Mvh. Rolf
Håvard F.

Godt komponert dette. Bildet gjør seg. Bra Rolf.
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu