- - l i s a - -
Bildet inngår i albumet Lisa - Veslejenta - den beste modellen som kan tenkes :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-01-12 15:25:30
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger493
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_40907} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (32)
Avsluttet .
Veldig bra utført.
Skulle kanskje ønske jenta var litt mere mot midten slik at alt håret var i billedflaten.
Ellers var det spennende utrykk på jenta og blåfargen gjorde seg veldig bra
Nils B.
Bra, meget bra. Men bildet hadde væt like bra om ikke bedre om du ikke hadde hatt all den luften over. Men jeg lkte bildet enormt.. Dutone med grå istenden for blå?
mch Nils
Avsluttet .
Fint bilde av Lisa. Jeg ville dog ha lysnet litt rundt øynene på jenten, samt noen steder i ansiktet.

Fin komposisjon, selv om jeg personlig ville likt å komme litt mer ''over'' Lisa med objektivet.

-k
Elisabeth W.
Dette liker jeg! Lisa ser eldre ut enn på de andre bildene du har lagt ut av henne. Det kan være at hun har forandret seg litt, det kan også være at dette bildet fanger et av det 'voksnere' uttrykkene som på alle trinnene veksler med litt 'mykere'eller 'yngre'. Den nyklipte panneluggen gir et annet inntrykk enn håret gjør på de andre bildene, men det er trekk ved ansiktet også som gjør det. Blåfargen synes jeg er fin, noe lysere bl.a. rundt øynene sånn som KSR nevner, hadde nok heller ikke vært så dumt. Vinkel og utsnitt er bra, kanskje er det justeringsmuligheter, vanskelig å si uten å se ulike varianter ved siden av hverandre. (Og stryking er visst ikke din sterkeste side?)

-- Elisabeth
Anne O.
veldig pent, liker lisas uttrykk her. fine blåtoner, og luften over gjør seg bra. enig i richard angående mer hår i billedflaten.

-anne-
Eskil O.
Fint portrett, likte den ''metalliske'' farven på lyset, kanskje litt hardt lys?

Eskil.
Stein Rune B.
Enormt bra bilde
Henrik T.
Det meste er sagt, jeg er helt enig! Liker ''dusj-forhengbakgrunnen''.
Magnus W.
Et veldig pent portrett. Mener den luften du har på toppen bør være der. Enig med RM, kunne gjerne tenkt meg at du hadde fått resten av håret, men syns allikevel ikke jenta bør sentreres noe særlig mer.
Veldig fine blåtoner også :)
Bård Lauris H.
Bra bildet!! Likte farvetonen, lyset og kompen...

...men jeg ville bluret bakgrunnen i PS. Jeg har testet det mad Gaussian Blur og foretrekker det... Men det er ikke lett å få til rent teknisk, det er mye små hår osv som er i ''veien''. Så det idelle hadde vert å flyttet bagrunnen eller endret dybdeskarphet.
Tore B.
Flott portrett. Bra blåtoning, og luft over modellen er et must i mine øyne. Eneste jeg ikke var så glad i, er den skrukkete bakgrunnen.

Tore
Stig S.
Takker så mye for tips til forbedringer! Det noe harde lyset, samt kontrasten mellom forgrunn (hud) og bakgrunn (strykefritt laken, Elisabeth...;-)) er tilsiktet; ønsket å understreke bl.a. den glatte barnehuden.

Ser likevel mye av det dere sier, og legger ut en ny versjon - grått istf. blått iflg. Nils' tips, og gaussian blur på bakgrunnen etter Bård's forslag.

Mht. luft over, så synes jeg det bør være slik, særlig pga. blikket oppover. Synes óg at bildet blir vel statisk med kutt. Skulle også ønske litt mer ''luft'' på v. side, men det er det verre å få gjort noe med....

--stig--
Eli L.
Versjon en er fin med alle sine kalde blåtoner, men toeren er nok enda bedre, først og fremst fordi du har bluret bakgrunnen. Nydelig uttrykk på jenta, synes bildet kler at du har kuttet vekk litt av håret også faktisk. Dessuten må det være mye luft over slik det er, for det skal være plass til blikket hennes.
Carl Martin N.
herlig!
Hege K.
Likte dette veldig godt jeg også! Ansiktsuttrykket hennes er nydelig! Hvis du ikke har mer å gå på på venstre side, så synes jeg utsnittet du har valgt her er veldig bra. Luften over må absolutt være der! Likte originalversjonen best. Synes noe av dybden i bildet forsvant i versjon 2 og så likte jeg blåfargen i originalversjonen veldig godt. De kraftigste brettene på bakgrunnen kan du jo evt. gjøre noe med, men ellers så synes jeg det fungerte med den litt krøllete bakgrunnen, spesielt sammen med den blå fargen.

Øynene kunne muligens vært bittelitt lysere...

:-) Hege
Reidun G.
Virkelig flott Stig, jeg holder en knapp på originalversjonen med strykefritt laken.
Reidun
Christian E.
Flink gutt Stig! Dritbra bilde!
Arild S.
Syns v2 ble flott.. selv om blåtonene ikke var så verst i originalen heller. Flott modell og posering.. du er heldig som har slike i huset som fortsatt syns det kan være spennende med bildetaking.

Arild
Elisabeth W.
Lyst som v2 og blåfargen som v1 og ... hm, høres ut som jeg aldri blir fornøyd. Prøver igjen: Her har du to bilder som begge har mye for seg!
Strykefritt er forresten et av mine favorittord, tett etter vedlikeholdsfritt, skattefradrag og avspasering.

-- Elisabeth
Tom A. T.
Flott bilde med godt utsnitt. Likte v1 best, selv om bakgrunnen vel er bedre i v2.
mvh Tom T
Stig S.
Takker :-) Ser poenget ditt, Elisabeth. Er selv mest fornøyd med originalen - synes vel som deg, Hege, at noe av dybden forsvinner i versjonen... Arild; det gjelder vel å ta vare på den tiden, den varer ikke så lenge som en tror den skal.....

--stig--
Ishi K.
Liker begge. Det er et fint bilde.

ishi
Tarjei Ekenes K.
pent ,skarpt. flott blåfarge :-D ! son tarjeiav !
Hans- Georg S.
Bra og litt utradisjonelt.... blåtoningen funker den..
Toini B.
Liker dette skikkelig...satt å lekte meg med det i ps i går..endte opp med et helt annet utsnitt, hehe. Litt synd med den avkutta musefletta, men det betyr ikke så mye. Blåtoningen er super!!
Bra!

:)
Stig S.
Takk for det :-) Toini - kunne vært artig å se hva du kom frem til....

--stig--
elisabeth t.
Nydelig bilde, selv om en ser rett inn i nesa hennes!! Slike nedenfra og opp bilder er som regel vanskelig å få bra til,men du har redda deg inn med en herlig modell. Umulig å ikke like dette : )
Stein Rune B.
Nr 2
Ikke pent med store nesebor.
Men kreativt er det
Avsluttet .
Fint bilde. Jeg liker kanskje bakrunnen i verson 1 best. Er litt usikker; på hver sin måte egentlig!
Hans Jørgen R.
Synes den skarpt avtegnede bakgrunnen ødelegger de myke formene og tonene på jenta, som er spennende fanget.
Er selv ofte veldig oppmerksom på brettede og krøllete bakgrunner, og kan være farget av dette, men som sagt synes jeg det ødelegger helheten her.
HJR
Henrik T.
Kommentert dette bildet tidligere - gjør det igjen: synes det er utrolig bra! Utrykket på jenta, blå-tonene, skarpheten... det meste funker!

-
Henrik
Stig S.
Takker, Henrik :-))

--stig--
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu