Love
Snapshot av eldre par som krysser gaten i Madrid
Veldig usikker på croppingen her..
Utstyr
  • Canon 30D
  • Sigma 17-70 mm f2,8
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_409216} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kjetil N.
Hei.
Likte dette. Et godt fanget øyeblikksglimt med rikelig rom for en fantasifull fortelling. Teknisk også bra.
Mvh Kjetil
Sveinung J.
Flott! Helt enig med Kjetil. Et bilde som forteller en lang historie. Liker format og flotte detaljer. Fungerer veldig bra i svart/hvit.
sj.
Ingunn T.
Herlig motiv. Synes utsnittet fungerer. Her er det belter og smykker, ja også en plastpost da :-).
Pent antrukket eldre par som fremdeles har gnisten, enten de har holdt sammen i årevis eller kanskje nettopp har funnet ny kjærlighet på eldre dager.
Sort/hvit et godt valg.

Mvh Ingunn Teigen
Erlend N.
Motivet og historien i bildet er koselig og hjertevarmende. Jeg tror jeg forstår hva du mener når du sier du er usikker på beskjæringen, for hvordan forteller du denne historien på mest mulig effektiv måte og med minst mulige effekter? Trengs plastposen? Hvor smalt utsnitt kan du slippe unna med? Disse spørsmålene er det vel strengt tatt bare du som kan si noe om. Jeg synes utsnittet fungerer for meg, jeg liker fortellingen jeg kan fortelle videre på bakgrunn av de elementene bildet inneholder. Kanskje komposisjonen hadde hatt nytte av at de to hadde et sted å gå til i bildet, men det avhenger av om bildet her inneholder forstyrrende elementer eller ikke. Uansett: veldig godt sett.
Avsluttet .
Litt trangt og jeg ønsker kasnkje "noe" mer. På den andre siden blir det her fint fokus på hendene som gjør det gode øyeblikket. Jeg blir litt ambivalent her.
Håvard F.
Hærlig snapshot. Godt sett og knipset.
Plastposen kan sikkert diskuteres, men for meg så synes jeg det er ok at den er med. Øynene faller automatisk først på hendene i midten. Dette funker.
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu