Ragnhilds skyggedans
Jeg ville lage en abstraksjon av dansen til min lille datter.
Er fornøyd med fargespill og den duse, drømmeaktige effekten
Vil gjerne høre andres meninger :)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger303
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_409459} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Synes du har fått til noen fine bevegelser her. Artig å eksperimentere med mennesker i bevegelse. Litt usikker på om jeg synes fargevalørene er noe særlig, blir litt mye magenta. I tillegg blir det kanskje litt mye tomme flater rundt, uten at jeg ser helt nytten med det. Allikevel et godt forsøk synes jeg på en type bilder som du for all del bør fortsette å eksperimentere med.
Fred S.
enig med tommy n. når det gjelder det en rent f.eks. rent estetisk får ut av de glidende bevegelsene her, både dynamisk og vakkert. tror likevel at jeg ville ha foretrukket ørlite kortere lukkertid; i den grad en kan snakke om detaljer i et motiv som "flyter" såpass mye som dette, ville jeg ha ønsket å se disse mer "konkret".
Fargene plager ikke meg, synes faktisk øverste del av motivet fungerer best, mens det hvite området forstyrrer litt. Ellers sikkert et motiv som vil fungere godt også b/w, og med en modell som sikkert er villig til å stille opp igjen bør du absolutt ikke gi slipp på dette.

vh fred
Anita D.
Takk for hyggelig tilbakemelding, Tommy og Fred.
Setter stor pris på analysen samt konstruktive forslag til evt forbedringer, noe som oppmuntrer meg til å eksperimentere videre med motivet.

- mvh anita :)
Roger H.
Dvelende mystisk. Denne type bilder burde du jobbe mere med. Har sansen for den type bilder hvor skarpheten er uvesentlig.
Den lyse delen av bildet skaper spenning sånn som jeg ser det. Lurer på hvordan det kunne vært iS/H, men da blir det jo et helt annet bilde.
Liker uttrykket du har fått til her.


vh Roger
Anita D.
Roger, tusen takk for oppmuntringen til å jobbe mere med dette uttrykket, og dine tanker om bildet:)
Jeg ønsker definitivt å jobbe videre med Ragnhilds skyggedans, og hun stiller nok gjerne opp tror jeg.

- anita :)
Bjarne N.
jeg ville hatt lukkede øyne på modellen, slik at hun så ut som om hun var i sin egen (drømme)-verden (kanskje med hodet litt mer opp også). hadde passa mer til bildets uttrykk. reagerte også på den litt for lyse delen nede på kjolen samt den tunge skyggen oppe. ellers synes jeg både bevegelsen og de duse fargene i blå-og lillasjatteringer var vellykket.
Anita D.
Takk for interessant og konstruktiv tilbakemelding, Bjarne. Lukkede øyne ville nok absolutt gjort seg det også, ja :)

- anita
Erland P.
hej fo0r mig et meget smukt billede
erland
Anita D.
Takk Erland :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu