On the Beach #2
Utsnitt fra ei strand nær Ogna på Jæren
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger340
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_409852} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Stig Børre E.
Enkelt og pent. Jeg får umiddelbart inntrykk av at bildet er noe overbehandlet. Lyset ser kunstig ut.

StigB
Avsluttet .
Enkelt og pent men samtidig effektfullt. Jeg liker det enkle ved komposisjonen din, i tillegg til fine detaljer i sanden.

Mvh Jan Roar
Avsluttet .
Hei. En gammel traver innom? Du altså:)

Kan først ta og avkrefte hva Stig Børre synes om overbehandlet og lys.
På Ogna er det helt spesielle forhold i sandens farve og struktur, litt rød, eller rustrød brunhet i sanden.
Og resten kjennetegner Jan Frode's bilder, lys og komposisjon er godt ivaretatt, av et enkelt motiv, med fine overganger i vann/sand.
I sanden ser vi tydelig hvordan vannet har rent og laget ekstra konturer i sanden rundt denne tarebiten som har fått lov å ligge der en stund. Men, det blir bare til neste lille uvær, så er den borte.
Strøkent, elengant og fint formidlet, et lite kunstverk, laget av naturen.
mvh arild
Anne Ø.
Et fint stk. natur, detaj som jeg synes du har fått et fint visuellt utrykk av. Liker palsseringen av tangen. Kanskje noe vel oppskarpet i sanden, noe pixlete noen steder.
Edmund M.
Et fint naturfotografi som etter min mening bygger på samspillet mellom komplementære farger. Den grå sanden blir en dempende buffer mellom det gule og blå. Komposisjonen balanserer fint, med den gule tangen nede til høyre mot den lille bølgen opp til venstre. Lyset er bløtt og behagelig, og bidrar til følelsen av ro og harmoni. Bra sett, bra utnyttet.
Mvh. Edmund M.
Ivan H.
Hei,

Bra oppbygging og komposisjon. Jeg ser at det er gjennomtenkt.
Liker motivet, tiltrekkes selv lett av "ting" som ligger på strender og enkeltheten i det.
Liker kontrasten mellom den blå sjøen/himmelen (speiling) og den brune taren. Dette gjør mye for bildet her, sammen med komposisjon.
Om jeg skulle forsøkt å endret på noe ville jeg prøvd med å lyse refleksene overst i bildet noe. For å få litt mer liv i øverste del av bildet.

Mvh
Ivan
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg fenges mer av tonene i sanden/vannet enn av tangslynteret som ligger der. Men uten den hadde sikkert bildet manglet noe interessepungt/element, og jeg hadde klaga på det.. Bildet bygger på en stor, variert og god flate som også har behagelige toner og en ro, som man jo forbinder med stranden. Det llyse ovale området trekker mye oppmerksomhet, og jeg enes ikke med meg selv om jeg kan like denne. Jeg tror ikke det ettersom den trekker så mye oppmerksomhet.

Mvh Ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu