Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger420
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_410469} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Gunnar John C.
Gode linjer synes jeg, fin tekstur i hestepelsen... det diskrete muskelspillet kommer fint frem i disse harde kontrastene, det danner en utpreget abstrakt komposisjon som jeg synes henger fint sammen. Den ujevne gjerdetråden (?) gir dybde og bryter de litt strenge flatene.

Det var kanskje ikke nødvendig å fjerne bakgrunnen helt? Jeg skulle gjerne sett hvordan en diffus men reell bakgrunn kunne bidratt.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Christine R.
Flotte linjer,savner noe mer farger i bakgrunn.
Hadde kanskje gjort seg bedre uten skyggen nederst til venstre(muligens uten strømtråd?)
Detaljene i ekstriøret synes godt og gir bilde et visst personlig preg.
Jon-Petter T.
Takk for gode tilbakemeldinger.
En liten oppklaring ang. bakgrunnen. I dette bildet har jeg eksponert på den mørke hestekroppen. Jeg har et ganske lavt kamerastandpunkt (jeg sitter på bakken) det gjør at bakgrunnen som er lys kveldshimmel brenner helt ut. Tanken bak var å gjøre hestekroppen til en grafisk form.

MVH
Jon-Petter
Inger-Lise S.
Hei Jon-Petter.

Jeg syns dette er et stilig bilde av hest.
Uttrykket og komposisjonen du har valgt gir et elegant preg. Fint spill mellom lys og skygge her.
Å sitte på bakken og bruke himmelen som bakgrunn, har jeg selv gjort,med og uten skyer, og jeg syns du har lykkes svært godt her.
Jeg liker linjene og balansen i bildet.
Det finnes masser av trivelige "hest i det grønne-bilder" på dotten,mye bra der, men jeg syns dette bildet hever seg mange hakk over slike og framstår meget proffesjonelt. Men smaken er nok ulik...Dette går jo noe i abstrakt retning,
Men når det gjelder gjerdetråden, ville jeg klonet den vekk. Det mener jeg vil gjøre bildet renere.
Men ellers: Hyperelegant!

Inger-Lise
Stig Børre E.
Elegant dette. Fengende former og fin struktur. Kontrastene er harde, men ikke for harde. Skillet mellom de to hestene kommer godt frem. Den litt diffuse linjen som bryter i gjennom bildet er en smule irriterende.

StigB
John H.
Hei
Du har lykkes med det meste her. Utsnitt, former og det grafiske preget er flott, men bildet skjemmes av tråden på tvers. Retusjer den bort og alt blir bare lekkert.
John
Øyvind A.
Passe Tim Flach-aktig dette her. Deilige toner på hestene, og komposisjon/utsnitt sitter bra slik jeg ser det. Gjerdetråden virker temmelig irriterende, og jeg skjønner ikke helt ideen med å ta med. Kanskje bidrar den til en viss dybdefølelse, men likevel?

mvh Ø.
Jon-Petter T.
Takk for god og konstruktiv tilbakemelding alle sammen!

Ser at ståltråden som går over bildet kan oppfattes som irriterende.
Jeg har bevisst ikke fjernet den fordi jeg ville at det skulle være et skille mellom "oss" og "det pene og estetiske" som hestene kan oppfattes som. Ikke at jeg ønsker å legge noen dypere mening i bildet, men at tråden heller kan oppfattes som en slags "påminnelse". Igjen, takk for tilbakemeldinger!

MVH
Jon-Petter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu