På ville veier
Litt manipulering. Fjernet en strømledning.
Min form for fotografisk humor.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger618
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_410542} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Stig Børre E.
Fiffig plassering av vikepliktskiltet. Tror bildet hadde blitt bedre med kun skiltet og låven. To trekanter mot hverandre.

StigB
Ketil K.
Finurlig komponert bilde der bil og motorsykkel absolutt har sin berettigelse og skaper en morsom historie. Her er skarp sving til høyre eneste farbare kjøreløsning. Vikeplikten må vel gjelde hest eller traktor som styrter ut av mørket på låven?

De omvendet trekantene pynter geometrisk fint i bildet med perfekt plaseing av skiltet, uten å stå seg tilstrekkelig som motiv alene. Bra oppfølger av ditt forrige lignende bilde.
Edmund M.
Takk for innspill til dette bildet.
Stig B.: Joda, jeg har et opptak uten forstyrrende trafikale elementer. Men jeg synes den versjonen av fotografiet mangler noe å fortelle. Men jeg ser absolutt poenget. Et litt trangere beskåret bilde med vikepliktskilt, åpne låvedører, trekanter og en låvebro vil nok også fungere, om enn på en annen måte. Det ville bli et fotografi basert på geometriske flater, samt litt humor. Og, som sagt, jeg har opptaket klart..
Ketil: Det var, som du nevner, en historie jeg var ute etter her. Jeg stillte opp kameraet, og tok mange forskjellige opptak gjennom 3 kvarter. I ettertid ser jeg at "historien" faktisk ble mer komplisert enn jeg trodde.
Mvh. Edmund M
Avsluttet .
Skulle vært morsomt å sett den strømledningen du skriver om da(!)og hvorfor ikke den hørte hjemme i dette motivet. For meg er det noen deler av komposisjonen som er viktigere enn andre, slik som Stig B, skriver, med disse trekantene, samtidig er det et "herlig kaos" av hendelser som er samlet innenfor en ramme og utgjør en helhet, viser en historie, eller en situasjon som de fleste kan kjenne seg igjen i. Et øyeblikk fra det virkelige livet, som de fleste ikke ville brydd seg med å stoppe opp ved, langt mindre fotografere. Bra dette, håper vi får se flere slike sammensatte situasjoner. (også med tilhørende strømledninger i:)
Edmund M.
Takk for saklig og reflektert kritikk. Strømledningen kan du besiktige i dette fotografiet: bilde nr. 457211 Der synes jeg ledningen absolutt tilfører bildet noe. Jeg var i tvil om jeg skulle fjene den i dette bildet, da jeg alltid veldig skeptisk til å tukle med virkeligheten. I alle tilfeller forplikter jeg meg selv til å opplyse om "fanteriet.."
Edmund M.
John H.
Trekantene som komplimenterer hverandre og den lange lukkertida som gir bilde følelse av bevegelse. Snev av humor.
Litt for blass himmel
Litt mer metning av farger samt løfte de lyse partiene
Helt greit.
Edmund M.
Takk for kritikk og forslag, John.
Vedrørende fargemetning; under justeringen av fotografiet er fargemetningen øket en del. Bildet er fotografert på kveldstid i overskyet vær, og det ble forsøkt å øke fargemetningen en del i tillegg til det du ser i det utlagte bildet. Det ble for glorete i forhold til det duse kveldslyset, etter min smak. Spesielt i vegetasjonen. Den røde veggen er ikke så rød som man kanskje skulle tro. Se forskjell på vegg og dører i linken det vises til lengre opp. Den lyse himmelen er kanskje i lyseste laget, ja. Under rawkonverteringen ble det forsøkt å med gjenoppretting av høylysene, noe som medførte et noe kontrastfattig fotografi. Kun en begrenset gjenoppretting ble gjort for å unngå utbrenthet.
Mvh. Edmund M.
Svend Wiig L.
Hei Edmund!

Her var det mange ellementer som ble særdeles godt plassert i bildet! Spesielt stoppskiltet, i den åpne låvedøra!:)
Bremselysene på bilen tilsier sin vikeplikt for sykkelen og de er i bevegelse som hever bildet ytterligere.

Mener jeg har sett denne låven tidligere!?

Godt planlagt, tenkt og utført!
Skiltet og låven har en trekant som er gjensidig!
En bonus i det visuelle slik jeg ser det.

Historien og det jeg har nevnt, hever seg over motivet(-ene)!

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu